safe vekt-tap dietter

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-08-12
Mange dietter fortelle deg å eliminere sunn mat som frukt og grønnsaker, men disse dietter er ikke sunt, og trolig er ikke trygt. Følge en fornuftig diett plan som ikke kaller for eliminering av næringsrik mat. Legge trening til et sunt kosthold er en fin måte å miste vekt trygt

Diet

Spis sunn mat i moderate mengder. . Sørg for å inkludere protein, sunne karbohydrater og rikelig med frukt og grønnsaker i det daglige kostholdet. Karbohydrater er ikke stengt hvis du spiser bra karbohydrater. Eliminer altfor bearbeidet mat inkludert hvitt sukker og hvitt mel. Spis sunnere versjoner av disse matvarene, slik som hele korn brød og korn, brun ris og hele hvete pasta.

Spis rikelig av lean protein hver dag. Spise en liten mengde protein med hver matbit vil hjelpe deg å stabilisere blodsukkeret og holde energien oppe. Du kan få magre proteiner fra fjørfe skinn, magert kjøtt, fisk, fettfattig melk, fettfattig ost, yoghurt, egg, nøtter, bønner og frø. Nøtter og frø er en stor kilde til protein og essensielle fettsyrer, men de er høy i kalorier prøver så å spise bare én serverer en dag. En liten håndfull utgjør en servering av nøtter eller frø.

Del av et sunt kosthold er å spise fem på ni porsjoner frukt og grønnsaker hver dag. Spis en frukt med frokosten. Har noen grønnsaker med snacks. Spis en salat med noen magre proteiner til lunsj. Spis frukt til dessert, og du vil oppdage at du kan lett få frukt og grønnsaker i kostholdet hver dag. Prøv å spise 2-3 porsjoner protein og tre porsjoner med meieriprodukter hver dag.

Øvelse

Trening for å fullføre sunn vekt-tap plan. Mål å utøve mellom tre og fem ganger hver uke. Øvelse i minst 30 minutter hver gang hvis mulig. Hvis du ikke kan passe det inn alt på en gang, kan du likevel ha nytte av å trene i 10 minutter her og der hele dagen.

For best resultat gjøre både aerob trening og styrketrening. Alternative dager for hver type trening. Begge typer trening er avgjørende for din generelle fitness. Du kan få en stor motstand trening hjemme ved hjelp av manualer, motstand band og din egen kroppsvekt (for ting som pushups og pull-ups).

Great aerobic øvelser å gjøre er å hoppe tau, løping, elliptisk maskin, svømming og høy-effekt aerobic. Det er viktig å velge aktiviteter som du liker å gjøre, slik at du er mer sannsynlig til å feste med planen. Prøv å gjøre ulike aktiviteter over tid for å hjelpe kroppen din holde brenner det maksimale antall kalorier med hver treningsøkt.

Snakk med legen din før du starter en ny diett eller trening plan. Legen din kan hjelpe deg med å finne den beste planen for deg, basert på medisinske behov.


Previous:11 påviste fordelene av omega-3 fiskeolje for kvinner Next:metabolske endringer på en svært lav karbohydrat diett

Relaterte artikler


 • ernæring og osteoporose
 • 2200 calorie diabetiker diett
 • hvor mye vekt kan gå tapt i to uker?
 • high-fiber, lav-fett dietter
 • alkalisk detox kosthold
 • mat kilder for kalium
 • hvordan planlegge et balansert kosthold for et barn
 • metabolske endringer på en svært lav karbohydrat diett
 • bariatric dietter uten kirurgi
 • ernæringsmessige verdien av kalv lever
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com