safe vekttap piller for tenåringer

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-17
Det er ingen magisk pille som en gang tatt vil få deg til å miste vekt. Den sikreste slankepiller for tenåringer er de som arbeider sammen med et sunt måltid og mosjon plan. Alltid konsultere legen din før du tar noen diett pille eller supplement som de kan påvirke tenåringer annerledes. Alternativer å vurdere er grønn te ekstrakt, 100 prosent Hoodia produkter, og reseptbelagte medisiner. Forskning og lege involvering er best bets ved valg av slankepiller som er trygge for ungdoms bruk

grønn te ekstrakt

Grønn te ekstrakter er et sunt alternativ til å bruke som en diett hjelpemiddel. De har en høy antioksidant nivå som fremmer god helse og koffein som kan øke metabolismen. En høyere metabolisme kan hjelpe kroppen forbrenne mer kalorier. Grønn te øker også energinivå, noe som kan forbedre utholdenhet og vilje for fysisk trening. Det finnes mange produkter på markedet som inneholder grønn te-ekstrakt. Det er viktig å oppsøke lege og /eller apotek for å finne ut hvilket produkt som passer best til dine behov. Som denne dietten pillen inneholder koffein, hvis du har en lav toleranse eller problem med koffein forbruk, så er det nok best å finne en alternativ diett hjelpemiddel.

Pure Hoodia Gordonii

For tiden noen diett produkt som inneholder Hoodia synes å være populært med dieters over hele landet. Hoodia Gordonii er faktisk en kaktus funnet i Afrika. Når i pille form fungerer det som en appetitt suppressant som kan avskrekke deg fra å spise høy-kalori snacks mellom måltidene. Det er ingen kjente bivirkninger, men sørg for at du leser ingredienslisten nøye før du kjøper noe produkt som hevder å inneholde Hoodia. Hvis produktet ikke inneholder 100 prosent hoodia gordonii som hovedingrediens, ikke kjøpe den. Det er mange produkter tilgjengelig som hevder å inneholde Hoodia men faktisk har lite til nesten null mengder Hoodia i sammensetningen.

Reseptbelagte piller

Reseptbelagte slankepiller er reservert kun for de personer med alvorlig fedme som er vesentlig svekker deres helse og velvære. En slik pille, Xenical, er et fett absorpsjon hemmer. Det hindrer kroppen i å bryte ned fett avledet fra måltider. Fettet er da frigjøres fra kroppen i en tarm bevegelse. Som reseptbelagte piller er bare gis til personer med alvorlige vektproblemer, bivirkningene er mer alvorlige og kan omfatte avhengighet, økt hjertefrekvens, økt blodtrykk, og angst problemer. For tenåringer med fedme-relaterte helseproblemer, kan dette være en flott metode for å lindre og behandle noen av disse spørsmålene.


Previous:vekttap med ephedra Next:mat kilder til co q enzym 10

Relaterte artikler


 • high-fiber, lav-fett dietter
 • vekttap over 40
 • 11 påviste fordelene av omega-3 fiskeolje for kvinner
 • mat for å miste vekt
 • omega-3 helsemessige fordeler
 • serotonin og vekttap
 • ernæring og osteoporose
 • hva slags mat inneholder krom picolinate?
 • vitaminer til å kjøpe for sunn hud
 • Sommeren vekttap planer for tenåringer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com