triks og hemmeligheter til raskt vekttap

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-08-25
Vekttap kan være svært vanskelig for noen mennesker. Det virker som uansett hvor hardt de prøver, de bare ikke kan gå ned i vekt. Fad dietter ender som regel opp med vekten tapt senere fått tilbake. Det er noen svært enkle og lett tips og hemmeligheter for å forbedre sjansene dine til vekttap

Drikk vann

Det første trinnet for å miste vekt raskt er å drikke mye vann. The Changing Shape hjemmeside melder at «[m] ater er muligens den viktigste katalysator i å miste vekt og holde den av lengre sikt. . . "Og at vann" . . . fungerer som en appetitt suppressant ved å holde magen full og hamlet opp dehydrering som kan føre til falske cravings /sult. "Ikke bare det, men vann spyler avfallet ut av nyrene. Grunnen til at dette er viktig er fordi når det er for mye avfall i nyrene, vil leveren hjelpe nyre rense avfallet, og som stopper leveren fra metabolizing fett til energi. endrer form også rapporter om at å drikke kaldt vann ". . . forbrenner ca 62 kalorier en dag "som fører til en totalt" 430 kalorier per uke "brent ved å gjøre noe mer enn å drikke vann.

Unngå søtsaker

Selv om det kan virke åpenbart hvordan en viktig unngå søtsaker er til vekttap, er det viktig å forstå akkurat hvorfor søtsaker kan være et stort problem i en diett. Vekttap GI Diet rapporterer at "[n] umerous studier har koblet tabell sukker til økt kaloriforbruk. " Dette er fordi når folk spiser søtsaker, hisser det smaksløker. Dette fører til at du ønsker å spise mer godteri og mer av noe annet generelt. Så selv om sukker er ikke så ille for deg som fett, bør det unngås. Vekttap GI Diet rapporterer også at sukker gjør at kroppen mister krom. De rapporterer at ". . . krom er et mineral som hjelper kroppen bygge calorie-brenning lean vev . . . " som muskler, som forbrenner mer kalorier i hvile enn fettceller.

Spis mindre, balanserte måltider oftere

En av de store problemene som amerikanerne står overfor i å miste vekt er deres måltid distribusjon. Amerikanerne meste spiser tre store måltider: frokost, lunsj og middag, spredt fra hverandre etter fem eller seks timer. Dette spiser tidsplanen er praktisk, ettersom det passer inn i den travle livsstilen til mange amerikanere. Imidlertid fører dette kostholdet planen også snacks mellom måltidene. Metabolismen av den menneskelige kroppen trenger som regel en liten mengde mat hver to til tre timer å jobbe på sitt mest effektive. Vekttap Lib nettsiden tyder på at du bør "[b] reak opp måltidene i 5 eller 6 små", fordi "dette vil hjelpe fart på stoffskiftet og holde deg fra å bli for sulten i mellom måltidene. " Dette kan virke merkelig for den gjennomsnittlige amerikaner som blir brukt til store og mettende måltider, men dette spiser planen vil føre til en sterkere metabolisme.

Spis mye fiber

Spise mat høy i fiber er en av de viktigste måtene å gå ned i vekt, holde fast og holde sunn. Grunnen fiber er så viktig er på grunn av den rollen den spiller i fordøyelsesprosessen. Fiber kommer bare i anlegget mat som grønnsaker. Fiber kan ikke fordøyes av menneskekroppen. Som et resultat, fester det seg til andre typer mat og bare beveger seg gjennom hele systemet. Det pleier å låsen på protein og fett, som hindrer disse høy-kalori mat blir fordøyd. Høy protein mat er også lav i kalorier og fyller. Endre Figurer foreslår jordbær, epler, fiken, kikerter, poteter, broccoli, brun ris, bønner, kli og nøtter som gode kilder til fiber.


Previous:nothing Next:kolesterol diett

Relaterte artikler


 • salba fordeler
 • gode kilder til protein
 • hvordan å lage en lav-fett sjokolade dessert
 • rettsmidler for å kontrollere kolesterolet
 • hvordan er metformin brukt til vekttap?
 • hvordan finne den beste dietten plan
 • hvordan er hCG brukes i dietter?
 • kosten kilder av urinsyre
 • kolesterol diett
 • mat kilder for kalium
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com