typer kildevann

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-08-30
Definert av den internasjonale Flaskevann Association og FDA, er det seks ulike typer flaskevann: kildevann, renset vann, mineralvann, sparking flaskevann, Artesian vann og godt vann. Av de seks valgene, er våren vann det beste å drikke, ifølge Jim McMahon, en økolog med mer enn 12 års erfaring med vannkvaliteten

Du trenger:. .
Multi vitaminer
B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Beskrivelse

Begrepet "kildevann" refererer til vann som flyter naturlig i jordens overflate fra underjordisk lagring, kjent som en akvifer. Flaskevann kan kun merkes våren vann hvis den ble samlet inn fra våren eller direkte fra akviferen.

Innhold

I motsetning til renset vann, inneholder kildevann mange verdifulle mineraler som kalsium, natrium, kalium, fluor, magnesium , bikarbonat, nitrat, klorid, kobber, sulfat, arsen, pH (enheter) og bly. PH (surhet) og mineral-innhold av våren vann er det som gjør den så sunn, ifølge Jim McMahon, en økolog.

Ledende Brands

Aquafina, Dasani, Evian og Nestle er den ledende merkevarer av kildevann på flaske . Aquafina er flasker av PepsiCo, og Dasani tilhører Coca-Cola. Helt uavhengig av de to er Evian, som kommer fra de franske Alpene. Nestle, derimot, opererer gjennom flere regionale amerikanske merkevarer.

Nestle Waters

Polen Springs, Arrowhead, Deer Park, Ice Mountain, Ozarka og Zephyrhills gruppe sammen under tvingen av Nestle Water Nord-Amerika. Avhengig av regionen, er ulike farvann solgt. For eksempel, kan Polen Springs finnes i Nord-Øst og Zephyrhills er funnet i Florida.

Variasjoner i Spring Water

Hver kildevann er forskjellig og smaker forskjellig basert på renseprosessen som brukes. For eksempel bruker Aquafina et kull filtrering i forbindelse med omvendt-osmose og ozonination. Under denne prosessen nesten alle naturlige mineraler er fjernet fra kildevann, som resulterer i en ren smak. Dasani, på den annen side, bruker også omvendt-osmose, men i motsetning til Aquafina, legger det tilbake i mineraler, resulterer i en klar smak. Så er det Evian, som ikke bruker omvendt-osmose i det hele tatt, noe som gir vannet en frisk smak.


Previous:nothing Next:eksem hos barn og kosthold

Relaterte artikler


 • omega-3 helsemessige fordeler
 • lavt kolesterol diett planer
 • diett brus og vekttap
 • hva er en sunn fettprosent?
 • nitro tech & celle tech for nybegynnere
 • Atkins kosthold fakta
 • instruksjoner for et balansert kosthold
 • lav kalium effekter
 • vekttap over 40
 • hvilke matvarer forårsake kviser?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com