vekttap etter 50 år

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-08-20
Som vi alder vår kropp blir mindre effektivt i å brenne fett. Kvinner spesielt er mer sannsynlig å holde på fett. Grunnen til at dette skjer er fordi vår metabolisme drastisk bremser ned i våre tyveårene, og vår metabolske rate fortsetter å avta etter hvert som vi alder. Men det er ting du kan gjøre for å bekjempe denne naturlige progresjon av metabolske forandringer. For eksempel kan du ta en proaktiv rolle i å øke stoffskiftet. Du må kanskje jobbe hardere, men du kan vedlikeholde og gå ned i vekt også etter fylte femti.

Hydration

Hydration er så viktig når det kommer til å miste vekt. Kroppen består hovedsakelig av vann, og behovet for vann fortsetter å øke etter hvert som vi blir eldre. Vann er levering systemet er ansvarlig for transport av næringsstoffer som vitaminer, mineraler til cellene våre. Vann fjerner også avfall fra cellene våre og spyler disse toksiner ut gjennom våre nyrene. Drikke mye vann er også en viktig komponent når det gjelder stoffskiftet.

B-vitaminer

Ettersom vi blir eldre blir vi mer utmattet på grunn av den naturlige aldringsprosessen. Celle gjenfødelse bremser ned, og vår naturlige menneskelige vekst Hormone er mer utarmet etter fylte tjuefem. Når vi er slitne vi blir mindre aktive, og derfor har vi en tendens til å få vekt. Men det er ting du kan gjøre for å bekjempe tretthet som gjør det lettere å gå ned i vekt. Når kroppen er energized vi har mer motivasjon til å stå opp og gå.

Viktigst, spise et sunt kosthold lastet med økologisk frukt og grønnsaker, i tillegg til magert kjøttpålegg som kalkun, kylling og fisk. Ta en hel mat multivitamin-og mineraltilskudd med ekstra B-vitaminer. B-vitaminer forbedre energinivået fordi de støtter nervesystemet helse, og forbedre celle kommunikasjon. For å virkelig merke en forskjell i hvordan du føler du må ta 50 mg eller mer av B-vitaminer daglig. Du kan også ta Spirulina å øke energinivået. Spirulina er en sjø grønnsak som er lastet med protein og andre næringsstoffer.

snakker alltid med legen din før du gjør noen endringer i kosthold eller livsstil.

Porsjons

I amerikansk restauranter porsjonsstørrelser er veldig store, og som vi blir eldre vi utvikle dårlige vaner også. Ved å spise på restauranter dele måltidet med en annen person. Cutting måltidet i halvparten er én måte å styre din del størrelser når du spiser ute. Vær forsiktig så du ikke overindulge når brødet bollen kommer eller spis for mange forretter før et måltid. Ved å spise hjemme, se på hvor mye du faktisk spiser. Ernæringsfysiolog Natalie Butler sier, "en del av kjøtt skal ikke være større enn en kortstokk. "Spis sakte og tygg maten. Når du gjør dette, hjelper du kroppen din digestive mat, og du gir kroppen din tid til å registrere det faktum at magen er full.

Mindre, mer hyppige måltider

Å holde vekten av som vi alder er en livsstil valg. Vekttap er vanskeligere etter fylte femti, men å miste vekt er ikke umulig. Noen mennesker tar mer tid å kaste pounds skyldes genetikk, medisiner, stress og andre faktorer. En annen måte å holde seg slank inn i femtiårene og utover er å spise mindre måltider oftere. Når vi spiser små måltider sakte vi spiser mindre, og vi gir kroppen vår tid til å føle deg fornøyd. Komme sulten mellom måltidene er helt normalt, og du kan bare spis noe sunt som et eple eller en liten skål med mandler. Ifølge American Dietetic Association, "å spise små måltider oftere er enda en måte å øke stoffskiftet. "

Øvelse

Trening er så viktig gjennom hele vårt liv, og fysisk aktivitet blir enda mer avgjørende etter fylte femti . Staying fysisk aktiv vil hjelpe deg å miste vekt, og holde pounds off. Ernæringsfysiolog, anbefaler Natalie Butler jobbe ute i minst tretti minutter fem ganger per uke. Denne regelen gjelder for alle, men det er mer viktig som vi blir eldre. Trening hjelper til å opprettholde sunne muskeltonus, bein helse, og generell velvære. Trene hastigheter også opp celle gjenfødelse, noe som forsinker aldringsprosessen.


Previous:nothing Next:avokadoolje helsefordeler

Relaterte artikler


 • den beste maten for menns helse
 • nitro tech & celle tech for nybegynnere
 • seks måltid diett plan
 • ernæringsmessige verdien av kalv lever
 • high-fiber, lav-fett dietter
 • Atkins kosthold fakta
 • hvilke matvarer forårsake kviser?
 • South Beach diett for å senke kolesterolet
 • leveren rens diett plan
 • har en lav kalori diett forårsake hypotyreose?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com