vekttap for tenåringsjenter

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-08-26
Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, fedme tredoblet blant ungdom fra 1980 til 2000. Ironisk nok, tenåringsjenter er også mer bevisste om sin vekt enn de noen gang har vært før. Noen tenåringsjenter er så bevisst på vekten sin at de har vendt seg mot sult dietter.

Tenåringer trenger å fokusere på å miste vekt trygt i stedet for å miste vekt raskt. Den raskeste hastighet på vekttap, men oppfattes som trygt av Weight Control Information Network er 2 kg. av vekttap per uke. Å miste vekt på en sikker måte, tenåringsjenter trenger å kutte kalorier, trening ofte, og ikke sulte seg

Cut Kalorier

The Harvard School of Public Health bemerker at dietter som er lavere i kalorier vil føre til vekttap uansett hva slags mat en person er å spise , så spise en bestemt kombinasjon av proteiner, karbohydrater og fett vil ikke hindre eller gjøre vekttap enklere for tenåringsjenter. Ifølge National Women's Health Resource Center, tenåringsjenter trenger et gjennomsnitt på 2200 kalorier om dagen for å opprettholde sin vekt. Teenage jenter må være forsiktig med å kutte for mange kalorier ut av deres kosthold. PennState Hershey Ortopedi forteller at dietter som er under 1100 kalorier utgjøre helserisiko og ofte inneholder for lite vitaminer og mineraler for å fremme god helse og vekst.

Opprett en Vekttap Mål

Opprette et vekttap mål er ekstremt viktig for tenåringsjenter som ønsker å gå ned i vekt. Når du lager dine vekttap mål, må du bestemme hvor mye vekt du ønsker å miste, og når du ønsker å miste den av. Husk at Weight Control Information Network foreslår å miste maksimalt 2 kg. av vekt trygt per uke når du oppretter din vekttap målet.

Bestem din hviler metabolic rate

I følge NetWellness, en persons hviler metabolic rate er antall kalorier som de brenner hver dag, ikke medregnet mosjon. Hvis antall kalorier som du forbruker på en dag er lik din hviler metabolic rate, og du ikke trener, så vekten din ikke vil endres. Hvis du er en tenåringsjente, deretter beregne din hviler metabolic rate vil hjelpe deg å sette dine mål for vekttap-du må spise minst dette antall kalorier for god helse, men du kan bruke trening og kosthold for å redusere antall netto kalorier du forbruker over din hviler metabolic rate, og dermed oppnå vekttap. Den mest nøyaktige måten å bestemme hvile metabolic rate er å puste inn i en enhet som BodyGem. Alternativt, kan du få et grovt anslag for hvile metabolic rate ved hjelp av hvile metabolic rate kalkulator på CaloriesPerHour. com.

Øvelse Daglig

Det er mulig for tenåringsjenter å gå ned i vekt uten trening, er imidlertid vekttap uten trening som regel mye tregere. Trene er daglig også en fin måte for tenåringsjenter å opprette en daglig kalori defecit og miste fett. The Journal of Nutrition forklarer at trening som øker hjertefrekvensen forbrenner fett og bygger muskler ekstremt fort. Tenåringsjenter kan sykkel, trening, eller svømme til å øke pulsen og forbrenne fett.

Veie deg sjeldnere

MSNBC News rapporterte at jenter som veide seg oftest i løpet av en University of Minnesota Forskningsprogram var mer sannsynlig å hopp over måltider, bruk avføringsmidler, bruker slankepiller, røyk, og overstadig og spy å miste vekt.

Noen tenåringsjenter er så bevisste om deres vekt som de vekt selv en eller to ganger om dagen. Vekten din kan variere gjennom dagen, avhengig av hvilken tid på dagen du trinn på skalaen. Begrens deg til å veie deg bare en gang per uke. Når du veier deg selv, sørg for at du veier deg på samme tid hver uke.

Ernæringsmessige hensyn For Teenage Girls

I følge National Women's Health Resource Center, er det mange tenåringsjenter ikke få nok kalsium i kostholdet, selv om 50 prosent av en kvinnes benmasse dannes i løpet av tenårene. Hvis du er en tenåringsjente så bør du drikke melk og vurdere å ta en multivitamin for å sikre at du har nok kalsium i kosten. Jernmangel er et annet problem som er knyttet til tenåringsjenter på grunn av jern som er tapt under menstruasjon. Noen tenåringsjenter som er kosten kan unngå rødt kjøtt, som er høy i jern, på grunn av mengden kalorier rødt kjøtt inneholder, men jernmangel kan føre til helseproblemer som anemi. Hvis du er en tenåringsjente, være forsiktig med hvor mye mat du kutte fra kostholdet ditt. Når du kutte kalorier fra kosten din, er du også kutte ut næringsstoffer.


Previous:nothing Next:daglige helse-tips

Relaterte artikler


 • kolon renset og vekttap
 • omega 3 informasjon
 • forbrente kalorier datamaskinen surfing
 • hvordan å balansere matvaregrupper
 • vekttap over 40
 • define omega 6
 • hCG diett terapi
 • avokadoolje helsefordeler
 • omega-3 helsemessige fordeler
 • alt du trenger å vite om 7-dagers diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com