vekttap med bær hos diabetikere

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-08-24
Ifølge American Diabetes Association, omtrent ni av ti personer har blitt diagnostisert eller har pre-diabetes i USA. Faktisk, personer med diabetes har en tendens til å være overvektige på grunn av deres høyt blodtrykk og høyt kolesterol

Du trenger:. .
Multi vitaminer
B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Viktigheten av Vekttap med Diabetes

The American Diabetes Association hevder at en av fem overvektige personer har slitt med flere metabolske problemer. Metabolske problemer kan føre til flere andre forhold, som for eksempel hjerte-karsykdommer. Personer som anses å være en cardiometabolic risiko blir noen ganger beskrevet som lider av metabolsk syndrom. Vektøkning i den viktigste risikofaktoren, men type 2 diabetes, høyt kolesterol og høyt blodtrykk er alle vanlige risikofaktorer for metabolsk syndrom.

Faktisk er overvekt sannsynligvis den største risikofaktoren for type 2 diabetes. Personer som sliter med høyt blodtrykk har en økt risiko for hjerte-og karsykdommer, slag og nyre-sykdommer.

Fordelene med å bruke Fruit for Weight Loss

Frukt er svært sunt. Det er også mange forskjellige typer frukter, blant annet bær og sitrus-baserte frukter, som appelsiner og grapefrukt. Bland i noen epler, plommer og druer, og du har en velsmakende og bredt utvalg av frukt å velge mellom når du prøver å gå ned i vekt. Frukt er full av vitaminer og mineraler, og det er lav er natrium, som også er gunstig for vekttap og kolesterol nivåer. Omtrent en tredjedel av det daglige matinntaket bør være frukt. Spise frukt hjelper den enkelte til å føle fyldigere raskere, noe som også hjelpemidler i vekttap og vektkontroll. I tillegg hjelper forbruker frukt gir høyere energinivå, som kan være gunstig å trene.

Hvorfor bær for Diabetikere?

Vekttap med frukt kan være vanskelig for diabetikere. Dessverre er mye frukt mye sukker, noe som betyr at blodsukkeret kan bli hevet. Dette kan være et problem for mange diabetikere. Å spise frukt som er lavere i sukker er det mest gunstig. Bananer, ananas, druer og søte appelsiner er blant de høyeste i sukker når det gjelder frukt. Vannmelon, epler og kiwi tendens til å være den laveste i sukker og bør være førstevalget for diabetikere.

spise bær er et godt valg for mange diabetikere fordi de er pakket full av vitamin C. De er også fulle av fiber og folsyre. En person som er diabetiker bør spise minst to porsjoner av bær frukt om dagen. Porsjonskontroll er viktig komponent for å holde blodsukkeret under kontroll når du arbeider med diabetes. Andre årsaker bær er slik et godt valg for diabetikere er at de inneholder lite fett, lite kalorier og lite karbohydrater. Bærene er også lavt på glykemisk indeks.


Previous:nothing Next:hva er en sunn fettprosent?

Relaterte artikler


 • kosten kilder av urinsyre
 • hva slags mat er dårlig for leddgikt?
 • den beste maten for menns helse
 • 11 påviste fordelene av omega-3 fiskeolje for kvinner
 • kosthold for fedme
 • nitro tech & celle tech for nybegynnere
 • hvordan å destillere vann
 • ernæringsmessige verdien av kalv lever
 • hvor mye vekt kan gå tapt i to uker?
 • hvilke matvarer forårsake kviser?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com