vekttap med ephedra

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-08-17
Kjent i Kina som Ma Huang, Ephedra, som er et sentralstimulerende, har blitt brukt som en urte rette for mer enn 5000 år, mest for å behandle astma, forkjølelse og høy feber. Det er en naturlig kilde av alkaloider efedrin og pseudoefedrin. Det constricts blodårene og kan øke hjertefrekvensen. Det er tidligere solgt-tap kosttilskudd. Det er i dag forbudt av den amerikanske Food and Drug Administration grunn av negative bivirkninger siden 2004

Ephedra For Vekttap

Før forbudt av FDA, var Ephedra blitt populært som et verktøy for vekttap fordi det hadde vist lovende som en vekt-tap supplement. Hvis du bor utenfor USA, kan du kjøpe Ephedra i en rekke kosttilskudd, er det som regel kombinert med koffein og andre urter. Det har vært studier gjennomført som viser en Ephedra supplement som også inneholder koffein hjelper enormt i vekttap over tid. En av grunnene til dette er at Ephedra forårsaker en økt metabolisme.

Online, Ephedra produkter tilgjengelig for kjøp vanligvis inneholder 25 miligrams av Ephedra, hvit willow bark, grønne tre ekstrakt, koffein og hoodia. Instruksjoner si å ikke ta mer enn tre av disse tablettene per dag. Per 202C gjennomsnittlig pris (omregnet til US dollar) var $ 39,99 per 30 dager igjen av tabletter.

Instruksjoner også si at bruk Ephedra for vekttap bør kombineres med et sunt kosthold og en rimelig mengde trening. Spesifikk informasjon oppgitt minst 60 minutters trening per uke.

Hvis du bor utenfor USA, og bruker Ephedra kosttilskudd for vekttap, vennligst informere og søke råd for legen din.

Hvorfor Ephedra ble forbudt av FDA

Ephedra ble forbudt av FDA på grunn av risiko og bivirkninger er involvert i å ta det på regelmessig basis, blant annet høyere blodtrykk og økt puls. Andre bivirkninger inkludert hudreaksjoner, søvnløshet, anfall, hjerneslag, og til og med (i sjeldne tilfeller) død.

I 2000, knyttet til New England Journal of Medicine alvorlig funksjonshemming og hjertestans hos unge mennesker til Ephedra. I 2003, Steve Bechler, en mugge for Baltimore Orioles, døde, og det medisinske sensor knyttet Ephedra til sin død.

Ephedra-Free Disponibel

På grunn av den amerikanske Ephedra forbudet, har andre kosttilskudd blitt markedsført som inneholder Bitter Orange, en sitrus frukt som er et sentralstimulerende lik Ephedra. Det har ikke blitt forbudt av FDA, selv om det er bekymring om sikkerhet og bivirkninger. Bitter Orange har vært knyttet til høyere hjertefrekvens og blodtrykk. Hvis du bruker dette alternativet til Ephedra, informere legen din, og ikke bruk den hvis du har hjerte eller blodtrykk problemer.


Previous:den beste maten for menns helse Next:safe vekttap piller for tenåringer

Relaterte artikler


 • rettsmidler for å kontrollere kolesterolet
 • bariatric dietter uten kirurgi
 • hvordan å balansere matvaregrupper
 • metabolismen som øker kosttilskudd
 • alkalisk detox kosthold
 • å spise sunt når du reiser for business
 • best vitaminer for menn over 50
 • gode kilder til protein
 • define omega 6
 • mat for å miste vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com