vekttap og såpe

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-08-31
Har du noen gang ønsket at du kunne vaske bort pounds? Vel, hevder en såpe bar å gjøre nettopp det, for å bokstavelig talt hjelpe deg å miste vekt med hver dusj. Nå, hvis du tenker tanken høres litt fishy eller hvis din skepsis forteller du dette er for godt til å være sant, kanskje du bare være rett

Du trenger:
multi vitaminer
. B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt)

Produkt

Selv om det kan være noen andre typer av denne såkalte vekttap såpe på markedet, den primære såpe -. møttes og den ene med de mest skepsis-kalles
Aoqili avfette Soap. Den Aoqili Selskapet utgir seg at såpen kan faktisk trenge gjennom huden og reagerer med fett molekyler for å redusere og omforme kroppen din. De hevder at deres produkt kan gjøre alt dette på grunn av sin unike tang ingrediens som detoxifies hud og spyler fettceller av vann og lipider. De sier også at deres produkt toner huden og med barene ekstra aloe vera ingredienser. Såpen, som kommer i bar form, er produsert i Kina og selges på Amazon. com og noen urtemedisin nettsteder.

Forskning

Det er ingen beviselige vitenskapelig forskning for å underbygge at såpen kan hjelpe sine brukere mister noen betydelig vekt.

Expert Insight

I følge dietter i Review, en slanking nettsted, er deres ingen medisinske bevis som bekrefter selskapets høye krav, og at produktet ikke er en reell kosthold alternativ. Imidlertid kan det bar brukes som en aloe vera såpe for å tone huden.

Andre nettsteder som Diet Spotlight er også skeptisk til Aoqili avfette Såpe og opplyser at noen menn og kvinner kan oppleve allergiske reaksjoner til ingrediensene inne i såpen. De fortsetter med å si at det også er noen vekttap suksess historier der produktet selges.

Søknad

I følge dietter i Review, sier selskapet i såpen må bli massert inn i huden under dusj og badekar i tre til fem minutter om gangen og barn skal ikke bruke produktet.

Selskapet

Guangxi Aoqili Co, Ltd er det offisielle navnet på det kinesiske selskapet som produserer såpe. Den er basert i Guangzhou og spesialister i stor skala husholdningenes kjemikalier i tillegg til kosmetikk. Imidlertid er selskapet, som ble grunnlagt i 1996, bedre kjent for sin populære urte tannkrem som ikke bruker fluor for å beskytte sine forbrukerne fra hulrom.


Previous:nothing Next:protein piller for sunt hår

Relaterte artikler


 • safe vekttap piller for tenåringer
 • hvorfor vi bør drikke vann
 • Sommeren vekttap planer for tenåringer
 • 11 påviste fordelene av omega-3 fiskeolje for kvinner
 • Slik spiser svært sunt på budsjett
 • hva gjør Guarana gjøre?
 • mat for å miste vekt
 • diett brus og vekttap
 • fordelene av svart kirsebær juice
 • hva er gode østrogen mat?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com