vekttap over 40

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-08-11
Vekttap for de eldre enn 40 er så notorisk tøff at "fett og førti" har blitt nesten en stereotypi. Hvis du har problemer med å kontrollere vekten din, bør du inkludere de samme prinsippene som du ville i alle andre aldersgrupper. Riktig kosthold og mosjon regime som gjør hele forskjellen

Metabolism

Vekttap var enklere når du var yngre, fordi kroppens stoffskifte går på en raskere hastighet. Metabolismen bremser ned om lag 5 prosent i 30-årene og fortsetter avtar etter hvert som du alder. Innen du er i din 40-årene, som er ca 200 kalorier som du ikke lenger i stand til å spise uten å få vekt. Mange mennesker opp i vekt fordi de ikke har innarbeidet en måte å utelate 200 kalorier om dagen fra kostholdet deres å kompensere for denne endringen.
Det første du vil gjøre for å gå ned i vekt når du er i 40-årene er å fjerne ca 200 kalorier fra din nåværende kosthold eller øke din fysiske aktivitet å gjøre rede for forskjellen.

Muscle

Vekttap for de eldre enn 40 krever å legge treningen til din daglige rutine. Hvis du er seriøs om å miste vekt, må du trene fem til seks dagers i uken, i minst 30 minutter hver gang. De fleste av at trening må aerobic, for å brenne kalorier. Det er imidlertid viktig å legge vekt trening til rutine også. Bygg muskler vil hjelpe deg å opprettholde en raskere metabolisme. En kilo muskler forbrenner vesentlig mer kalorier enn en halvkilo fett.

Reduksjon Stress

Når du når 40-årene, kan livet være mye mer stressende enn det var i tidlig voksen alder. Mange mennesker har flere oppgaver som inkluderer oppdra barn, å jobbe lange timer, opprettholde et hjem, omsorg for eldre foreldre og holde opp med et sosialt liv. Hvis ikke forvaltes riktig, kan stress skape kaos på vekttap planer. Grunnen til dette er at kroppen slipper ut mer kortisol under disse forholdene. Kortisol er ikke din venn, som det forteller kroppen å holde på fettet den har.
Redusere nivåene av kortisol i kroppen ved å trene, meditere og å skjære ut tid for deg selv. Dette kan bety slippe noen av dine forpliktelser, og generelt forenkle livet ditt.

Har hormonene dine Testet

Vår hormoner strike en hårfin balanse i kroppen vår. Hvis hei komme ut av balanse, har vi en tendens til å ha humørsvingninger, opp i vekt og har andre helsemessige problemer. Thyreoideahormoner er beryktet for å komme ut av balanse og forårsaker vekttap eller gevinst. Hvis du er eldre enn 40, bør du ha dine nivåer av disse hormonene testet.
Du vil også være lurt å ha insulin nivåer testet. Være for resistente mot insulin kan også føre til at du beholde eller få vekt. Andre hormoner, slik som østrogen, kan påvirke insulin, så det er en god id¨¦ å ha en full hormonell workup å sørge for at alt er i balanse.

Langsom og jevn

Hvis du er fast bestemt på å gå ned i vekt i 40-årene, har en handlingsplan. Kutt kalorier, mosjon, redusere stress og få hormon nivåer testet. Hvis du gjør disse tingene konsekvent, vil vekten kommer av. Det er kanskje ikke komme ut så raskt som den gjorde i 20-årene, men du vil se tallene på skalaen begynner å se mer gunstig.


Previous:leveren rens diett plan Next:lavt kolesterol diett planer

Relaterte artikler


 • omega 3 informasjon
 • safe vekt-tap dietter
 • er solsikkefrø dårlig for deg?
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • lav kalium effekter
 • omega-3 helsemessige fordeler
 • alt du trenger å vite om 7-dagers diett
 • lett trening har tenkt å gå ned i vekt
 • fordelene av svart kirsebær juice
 • forbrente kalorier datamaskinen surfing
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com