Anbefalt maksimal prosentandel av kroppen fett for unge kvinner

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-26
Unge kvinner i dag er under et enormt press for å opprettholde en sunn kroppsvekt. Mens fedme er på vei oppover i USA, unge kvinner ofte se til fashion-modeller som en inspirasjon for kroppsbilde. Unge kvinner må arbeide for å bekjempe fedme og likevel ikke føler press for å oppnå det uoppnåelige mål at noen medier har satt for dem. Dette er en vanskelig balanse å oppnå. Men det er faktisk en ideell fettprosent for unge kvinner, streve for denne optimale andelen vil sørge for at unge kvinner er friske.

Du trenger:
Raw food bøker og andre rå mat ressurser

Finne Body Fat Prosentvis

Det finnes mange metoder for å finne din nåværende kroppen fett. . Den mest nøyaktige metoden for å oppdage kroppen fett prosentpoeng blir veid under vann, dessverre, er denne metoden dyrt fordi det krever en hydrostatisk skala. Ved hjelp av en hudfold test er en annen metode som er ganske nøyaktig. Denne metoden bruker et verktøy kalt en tykkelse, og administrator av testen benytter den til å måle hvor mye huden kan bli klemt i ulike områder av kroppen. Disse tallene er brukt på en ligning som beregner kroppen fett prosentpoeng. Mange treningssentre tilbyr fitness vurderinger der en hudfold test er utført for å finne den aktuelle kroppen fett prosentpoeng.

Quick måter å måle Body Fat

En enklere og raskere måte å oppnå dette nummeret er å bruke en kroppsfett skala eller bruke en formel basert på din høyde og vekt for å finne dette nummeret. Selv om disse metodene er ikke så nøyaktig som andre, vil de gi deg en idé om hvor mye kroppsfett du har og om du bør prøve å redusere dette tallet. Se Resources en online kroppsfett kalkulator basert på alder, høyde og veier.

Essential Fat

Mange folk ikke innser at våre organer har nødvendig fett. Dette viktige fett er nødvendig for mange prosesser og funksjoner som holder oss i live. I tillegg, kvinner naturlig nok har mer avgjørende fett enn menn. Fordi en kvinnes kropp er laget for reproduksjon, har vi mer avgjørende kroppsfett for reproduktive formål. Faktisk vil de fleste unge kvinner ikke begynner menstruasjon før de har nådd 17 prosent kroppsfett, og visse nivåer av kroppsfett er nødvendig for eggløsning.

Variasjoner

Body fett prosenter ikke tar hensyn til muskelmasse. Plus, det er veldig vanskelig å sette en ideell fettprosent for barn og tenåringer. Faktisk gjør Center for Disease Control ikke satt en sunn vekt rekkevidde for barn eller tenåringer. Dette er fordi den ideelle vekten utvalg varierer fra uke til uke, fordi barn og tenåringer vokser så fort. I tillegg endrer antall basert på høyde. CDC har imidlertid tilby en BMI (Body Mass Index) kalkulator. Dette nummeret kan gi deg en indikasjon på om et barn eller tenåringer har en sunn vekt basert på alder, høyde og vekt prosentiler.

Women's Body Fat Prosentvis

En sunn fettprosent for en kvinne varierer mellom 14 og 25 prosent avhengig av alder. Tradisjonelt, unge kvinner har høyere en høyere metabolic rate enn eldre kvinner. Våre metabolic rate avtar med alderen. Derfor bør unge kvinners fettprosent område 14-21 prosent. Kvinner som har 35 prosent kroppsfett eller mer regnes som overvektige. Det er alvorlig helserisiko forbundet med fedme, men å ha for lite kroppsfett kan også øke helserisiko. Derfor er det viktig å opprettholde en sunn livsstil. Hvis du spiser godt og utøve daglig, kroppen fett prosentpoeng bør tilpasse seg sunne, normale områder.


Previous:nothing Next:South Beach Diet helserisiko

Relaterte artikler


 • karbohydrat syklus kosthold
 • spaghetti squash ernæring
 • vekttap over 40
 • matvarer som forårsaker sur reflex
 • guarana seed extract bruker
 • hvordan tenåringer spiser sunt i dag
 • Middelhavet salt vs vanlig bordsalt
 • paranøtter ernæring
 • salba fordeler
 • maca root fordeler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com