Intralipid bivirkninger

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-08
Intralipids er et kosttilskudd som brukes til å behandle pasienter som ikke klarer å få nok fett i sitt vanlige kosthold på grunn av nylige sykdom eller kirurgi. Fett er viktig for kroppen å utføre sine normale oppgaver, som i sin tur også bidra i utvinningen prosessen fra alvorlige dehabiliation. Som med de fleste kosttilskudd, er det en rekke bivirkninger som kan komme som et resultat av bruk

Vanlige bivirkninger

Som nevnt, er det visse bivirkninger knyttet til bruk av Intralipids. Noen av disse bivirkningene omfatter sår hals, frysninger, feber, hevelse på injeksjonsstedet, diaré, svimmelhet, oppkast og kvalme. Selv om disse er betraktet som den mest vanlige bivirkningene av å bruke supplement, de bare berører et lite antall brukere.

Alvorlige bivirkninger

Dessverre, det finnes også en rekke alvorlige bivirkninger knyttet til bruk av dette tillegget. Noen av disse bivirkningene er hodepine, pustevansker, elveblest, blåaktig hudfarge, alvorlige rygg-og brystsmerter, uvanlige blødninger og blåmerker, tretthet, svakhet og gulfarging av hud og øyne. Disse bivirkningene er også svært sjeldne og ikke påvirker et stort antall brukere.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Intralipids har vært kjent for å forårsake økt svimmelhet og søvnighet på noen brukere. Som et resultat, anbefales det ikke å operere alle typer maskiner (inkludert biler) mens du bruker denne medisinen. Fortell legen din dersom du noen gang har hatt noen form for allergisk reaksjon mot egg, bønner, soyabønner, erter eller fett emulsjoner. Rådfør deg med lege dersom du tar noen andre typer medisiner mens du bruker Intralipids.

Bruk

alltid bruke dette tillegget sammen med legen din ordre og aldri i doser som overstiger det som er anbefalt på etiketten. Intralipids forvaltes i injeksjon form og bør kun utføres av en medisinsk faglig i en medisinsk setting. Størrelsen på dosen vil avhenge av hvor mye av en fettemulsjonen kroppen din trenger for å gå tilbake til en likevekt tilstand.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de nevnte bivirkningene, kontakt din lokale lege umiddelbart.

Hvis en overdose av Intralipids er mistenkt, kontakt din lokale giften senter og leder direkte til nærmeste legevakten.

Intralipids er ment å brukes i et medisinsk setting bare og bør aldri brukes recreationally.


Previous:nothing Next:vekttap og hypnose

Relaterte artikler


 • raskt vekttap hemmeligheter
 • hvor mange poeng en dag for Weight Watchers?
 • raskeste måten å miste vekt
 • hvorfor vi bør drikke vann
 • kosthold for å eliminere raffinert mat
 • diett for pre-kvinner i overgangsalderen
 • fakta om å miste vekt
 • ernæring i hjortekjøtt
 • ernæring for paranøtter
 • hvordan å miste vekt og forbrenne kalorier dans
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com