Slik jumpstart kosthold

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-19
Fedme har nådd epidemiske proporsjoner globalt. Vi er alle som søker etter det ultimate diett programmet, fettforbrenning /appetitt suppressant pille eller bariatric kirurgisk prosedyre som vil gjøre oss * magisk * tynn en gang for alle. Realiteten er at uansett hvilken vekttap metode du velger du MÅ lære å spise sunt og innlemme øvelse i din daglige rutine. Følgende er tips om hvordan du jumpstart kosthold på din personlige reise å miste vekt og få sunne

Du trenger:.
Tålmodighet.
.
Self-Love.
.
Tillit.
.
Fasthet.
.


en.
Drikk minimum (8) 8 gram glass (1 /2 gallon) vann om dagen. Det er viktig at du drikker vann hele dagen. Vann bidrar til å holde kroppen i gang og uten det, vil det gå i sjokk modus og holde på alt den har, herunder fett.
To.
Unngå å drikke brus helt. Enten det er kosthold, koffeinfri, vanlig-bare slutte å drikke det. Brus inneholder enten sukker, kunstige søtningsmidler eller koffein. Du trenger ikke noe av det! Drikk vann og andre drikkevarer som ikke inneholder disse ingrediensene.
Tre.
Consume drikkevarer og mat som ikke inneholder koffein. Caffein finnes i cola, kaffe, te, øker sjokolade osv. Koffein pulsen og blodtrykket. I tillegg, foreviger koffein ofte mange av de faktorer som bidrar til vektøkning og fortsatte fedme. Koffein inntak forverrer stress, inkludert fysiske, mentale og emosjonelle stress som fører til økte nivåer av glukokortikoider, inkludert kortisol.
fire.
Fjern stivelsesholdige matvarer fra kostholdet ditt. De inkluderer brød, ris, pasta, poteter osv. Hvis du absolutt må ha stivelsesholdige matvarer nå og da, velg "multigrain" eller "brun" over "hvite. "
Fem.

Velg lav-fett, fett gratis eller soyaprodukter og holde seg borte fra hele melk, ost, yoghurt, og iskrem som alle er høy i fett. Vi trenger alle er Kalsium og vitamin D og meieriprodukter en stor kilde for de viktige vitaminer.
6.
Spis et par biter av frukt om dagen og en rekke grønnsaker (spesielt grønne ; grønne). Prøv å legge til grønnsaker til gryteretter, pastaretter, kjøttpudding etc. Vær kreativ!
7.
Kjøp bakken kalkun, kylling bakken eller grunn ytrefilet i stedet for kjøttdeig. Du trenger ikke alt som fett fra storfe!
8.
Velg mat og drikke som ikke inneholder sukker. Bruk naturlig søtstoff som honning i stedet for kunstige søtstoffer dvs. Sweet N Low, NutraSweet, Equal, Splenda, Sugar Twin, etc. som har skadelige virkninger på kroppen.
9.
Spis nok mat for å føle seg komfortabelt full. En av de vanskeligste tingene med å spise et sunt kosthold er å holde deler under kontroll. Hvis du er på en restaurant, spis kun 1 /2 maten på tallerkenen din og ta resten hjem i en doggy bag. MERK: Sjekk ut USDA Food Pyramid (nettsted under) for å finne riktig mat porsjonsstørrelsen for deg
10
Walk en 1 /2 time om dagen. . . Som du bygge utholdenhet, øke hastigheten og gå varighet til en time. Turgåing er en fantastisk måte å trene! Enten du går ute, eller på en tredemølle i en helse-klubb, lage "vandre" del av din daglige rutine. Walking-Svette-Burning kalorier! Få bevegelige

Tips og advarsler


 • mat med karbohydrater -! Denne type mat vil endre din sukker nivåer mer enn noen annen. Karbohydrater finnes i stivelsesholdige eller sukkerholdige matvarer:. Brød, ris, pasta, korn, poteter, erter, mais, frukt, juice, melk, yoghurt, kjeks, godteri, brus og andre søtsaker
 • HEAVY DUTY BLENDER /foodprosessor-Jeg har en Vitamix. Jeg bruker den til å lage en rekke sunne smoothies ved å blande sammen både frukt og grønnsaker. Jeg blander fersk spinat, gulrøtter, kiwi, appelsin, banan og bær sammen for en fabelaktig grønn smoothie drink. Hvis du hater å spise grønnsaker som jeg deretter vurdere blander dem sammen med frukt og drikke dem i stedet
 • diabetiker. -Hvis du er type 1 eller type 2 diabetes bør du sjekke med legen din med hensyn til spesiell diett han /hun anbefaler at du følger.


 • Previous:nothing Next:å spise kalsium rik mat på en vegansk kosthold

  Relaterte artikler


 • sunne måltider for idrettsutøvere
 • hvordan å trimme midjen i bare 24 timer
 • detox for vekttap
 • vekttap og hypnose
 • ernæring for paranøtter
 • ernæring informasjon om karbohydrater
 • er søtsaker tillatt på lav carb dietter?
 • fordeler av å drikke rødvin
 • serotonin og vekttap
 • hCG diett terapi
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com