South Beach Diet helserisiko

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-09-26
Ingen kosthold er en perfekt løsning for alle din helse-relaterte problemer. Mens South Beach Diet er ganske godt kjent og rimelig godt anerkjent som et hjerte-sunn kompromiss for low-carb dieters leter etter noe annet enn Atkins, er dietten ikke helt uten skyld. The South Beach Diet har noen tilhørende risiko som du bør være klar før å begynne på den populære dietten plan

Du trenger:.
Rå mat bøker og andre rå mat ressurser

South Beach Diet The South Beach Diet ble oppfunnet av Miami kardiolog Dr. Arthur Agatston. Planen i seg selv er delt inn i flere faser, med de to første ukene er en induksjon fase hvor forbruket av karbohydrater er sterkt begrenset til bare lav glykemisk indeks-grønnsaker. Etter denne perioden, er visse karbohydrater introdusert, inkludert frukt og helkorn. Generelt alle faser av planen inneholder gjennomgående høyt inntak av både proteiner og umettet fett.

Kunstige søtstoffer

De første mulige helserisiko som kommer fra å følge South Beach Diet involverer sin anbefaling for inntak av kunstige søtstoffer i stedet for sukker. Ifølge naturlig helse ekspert Dr. Joseph Mercola, MD, forbruk av kunstige søtningsmiddel aspartam er knyttet til utvikling av kreft og andre sykdommer.

Inadvertant Forbruket av Trans fett

Mens South Beach Diet anbefaler mot forbruk av transfett, mener det også forbruket av både pommes frites og potetgull til å være akseptabel, til tross for høye nivåer av transfett finnes i mange av disse matvarene. Trans fett er knyttet til en økning i LDL (det "dårlige" kolesterolet) og en tilsvarende reduksjon i HDL (det "gode" kolesterolet). Dette forvirring over hvilke matvarer som inneholder transfett er en av de potensielle fallgruvene for den uforsiktige dieter blindt å følge råd fra South Beach Diet.

Insulin problemer

I følge Dr. Mercola, mislykkes South Beach Diet også ordentlig skille mellom sunne og usunne karbohydrater. Generelt sett, overvektige personer (de som er mest sannsynlig å være på en diett) er de med de verste insulinfølsomhet, en tilstand som kan bli forverret gjennom konsum av sukkerholdige karbohydrater som brød, og mange frukter. Over tid, kan denne feilen til å kontrollere insulin nivåer fører til pre-diabetes eller full-blåst diabetes.

Bone Health

Til slutt, favoriserer South Beach Diet hovedsak inntak av sure matvarer, som kjøtt, meieriprodukter og korn. Ifølge Kimberly Mueller, MS, RD, undergrave kroppens naturlige preferanser mot en tilstand av alkalitet gjennom overforbruket av low-carb matvarer kan føre til utvikling av osteoporose som kroppen har til å lekke kalsium fra skjelettet for å kompensere for den økte for surhetsgrad i blodet.


Previous:nothing Next:raskt vekttap metoder

Relaterte artikler


 • serotonin og vekttap
 • hvor å miste vekt 100 kalorier av gangen
 • define omega 6
 • utarbeidelse av yoghurt
 • taquito informasjon om ernæring
 • mat høyt på vitamin d & jern
 • hvordan å bruke hCG ved injeksjon for å gå ned i vekt
 • matvarer som forårsaker høyt blodtrykk
 • en dag diett plan
 • mat som rense ut arteriene
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com