alkohol og rå mat diett

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-22
Going rå betyr større helse og vitalitet. Må det bety å gi opp alkohol for å opprettholde den standarden? Spise rå, definert som å skaffe 75 prosent av kostholdet ditt utelukkende fra mat som ikke er kokt på noe varme høyere enn 116 grader, skaper en standard of excellence for kroppen din. Legge alkohol, særlig brennevin, til en rå diett gjør kroppen gå inn i sjokk og er ikke en god idé, i prinsippet. Et moderat inntak av sulfite-free vin opprettholder en rå diett og kan hjelpe hjertet ditt

Vær Varsom

drikke mens de spiser rå kan være farlig. Når justert til en rå diett, den vanlige toleranse for noen form for alkohol vil avta. Drikk langsomt og overvåke kroppens reaksjon. Etter enda en uke med å spise rå, kan det hende at kroppen reagerer på alkohol som en gift.

Hard Alkohol Hurts

Et bilde av vodka frister selv den sterkeste av oss til tider, men forbruker sprit på en rå diett bringer med det skylden at det du gjør krenker dine rå livsstil. Sprit er, i hovedsak, et kokt mat, siden det innebærer destillasjon. Ta forsiktig-din toleranse for enda et skudd eller din favoritt drink har drastisk endret siden forrige gang du forbrukes som drikker

Wine er Fine

Wine ikke et brudd på rå diett som det ikke er destillert. . Prøv å finne viner som er sulfite-frie og organiske. Kroppen din vil takke deg for det. Prøv din lokale kjøpmann hele mat å finne et utvalg eller kontakt lokale vinprodusenter for muligheter. Still spørsmål, eller gjøre forskning om prosessen hvis du er bekymret for det er faktisk ikke rå.

Drink, Drink, Drink H20

konsumere store mengder vann mens du drikker alkohol. Alkohol tørker kroppen. Siden kroppen reagerer mer voldsomt til alkohol på en rå diett, ta alle forholdsregler du kan og drikke vann. Prøv å drikke ett glass per hver drink med alkohol du inntar.

Øl er dårlig

drikke øl er også et brudd på en virkelig rå mat diett. Kroppen vil reagere hardt til øl som det er oppvarmet utover 116 grader. Som temping og vanskelig som det kan være på en varm sommerdag er natt eller etter en lang arbeidsdag, unngå å ha en øl. Kroppen din vil takke deg.


Previous:nothing Next:trim spa x32 bivirkninger

Relaterte artikler


 • dosering instruksjoner for Hydroxycut hardcore
 • fordelene av vitamin C for huden
 • vekttap for tenåringsjenter
 • eggeplommen ernæring
 • ernæring av zucchini
 • mat som inneholder Lactobacillus acidophilus
 • hvor mye lenger kan du leve av å spise sunt?
 • 2200 calorie diabetiker diett
 • kolesterol diett
 • ernæring og osteoporose
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com