begrenset calorie dietter

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-09-11
En begrenset-kalori diett er opprettet med ideen om "mindre er mer" i tankene. Ifølge kosthold, spise mindre mat er nøkkelen til å leve et lengre liv. Den anbefalte daglige rasjon er 2500 kalorier for menn og 2000 kalorier for kvinner. For å delta i kosten, ville du trenger å konsumere 20 til 25 prosent færre kalorier daglig enn du normalt ville. Før du prøver denne dietten er det veldig viktig å snakke med din lege eller kostholdsekspert, som denne dietten kan være farlig på grunn av mangel på kalorier du gir kroppen din.

Du trenger:
multi vitaminer
. B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Lukk Overvåking

En kalori-diett innebærer å redusere matinntaket samtidig som vitaminer og mineraler. Før du begynner dietten, er det svært viktig å se en lege som kan kjøre diagnostiske tester på deg. Disse testene vil overvåke ulike nivåer av ernæring, fra kolesterol til blodsukkernivået, for å garantere sikkerheten av dietten. Dersom ikke beskjed om noe annet, bør du oppsøke lege hver tredje til fjerde måned for rutinemessige tester for å overvåke helsen din. Denne dietten er ansett å være en form for sult, som kroppens muskelmasse reduseres på grunn av mangel på mat.

Grønnsaker

Non-stivelsesholdige grønnsaker er rike kilder til vitaminer og andre næringsstoffer, og gir få kalorier pr porsjon. Enkel i din diett ved å erstatte stivelsesholdige grønnsaker som poteter, gulrøtter, mais og erter med ikke-stivelsesholdige grønnsaker som tomater, spinat, salat, agurk, asparges, selleri, avokado og paprika. Ifølge Calorie begrensning Society, rydde opp i din nåværende kosthold ved å kutte ut fet og stekt mat er en fin måte å starte uten en plutselig reduksjon i kaloriinntak. Leafy grønne grønnsaker er et fast innslag i kalorifattig diett. I stedet for å bruke tunge salatdressinger, sparsomt bruke olivenolje til å legge litt smak til salater.

Protein

Du trenger protein for å opprettholde energi, men du må være forsiktig når du velger din kilde. Fisk er den beste kilden for protein, og er også høy i omega-3 fettsyrer. Protein finnes i melkeprodukter, rødt kjøtt og fjørfe, men alle disse inneholder store mengder mettet fett, som du prøver å redusere. Laks, ansjos, makrell og tunfisk Albacore har det høyeste beløpet av protein. Begrens fisk inntaket, som omega-3 fettsyrer er fortsatt høy i fett, men bra for deg.

Fatty Foods

Velg enumettet fett over flerumettet og trans fett. Trans fett finnes i prosessert mat, smør og margarin. Bytt ut margarin og smør med olivenolje eller vegetabilsk olje for å redusere kalorier og mettet fett. Ifølge Calorie begrensning Society, skal de fleste av fett dine kommer fra hasselnøtter, avokado, olivenolje og mandler.

Sugar

Redusere eller eliminere din enkle sukker og mel inntak, som kroppen absorberer dem raskt og er igjen sulten. Dette kan føre til overspising hvis du spiser for mye sukker.


Previous:nothing Next:riskli oljen fordeler

Relaterte artikler


 • kan diabetikere spise ris?
 • mat kilder for kalium
 • klar væske kosthold retningslinjer
 • hva er anti oksidanter?
 • ingen alkohol påvirker kolesterolet?
 • er søtsaker tillatt på lav carb dietter?
 • 11 påviste fordelene av omega-3 fiskeolje for kvinner
 • helsemessige egenskaper av kanel
 • effekter av lystgass
 • alt du trenger å vite om 7-dagers diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com