bentonitt parasitt rens

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-06
Tykktarmen funksjon i kroppen er å bidra til å fjerne uønskede giftstoffer fra våre systemer. Selv om mange eksperter si at den menneskelige kroppen gjør en tilstrekkelig jobb med å fjerne disse giftstoffene i seg selv, har atter andre funnet at rensing av tarmen kan forbedre det indre helse og velvære. Mens det er mange produkter på markedet som hjelper deg rense systemet, har bruken av bentonitt leire er funnet å være en svært trygg og effektiv rensing metoden

Du trenger:. .
Multi vitaminer
B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Bruke Bentonite til Renset

Ta bentonitt kosttilskudd er en trygg og populær måte å bistå i et sunt kolon renset. Bentonitt er en type svært mineralisert leire tatt fra vulkansk aske som dannes i en gel når det blandes med vann. Mens i tykktarmen binder den giftige stoffer til det, som det kan så transporteres ut av innvollene. Etter rensing innvollene og fjerne uønskede giftstoffer, etterlater den bak kolon vegger mer forberedt på å absorbere vitaminer og mineraler for å skape en sunnere kropp.

Bentonite leire vanligvis selges som en tykk, lys-grå gele som er smakløst, men kan også komme i pulver-eller kapselform.

Tar Bentonite Trygg

Det er mange forskjellige produsenter av bentonitt kosttilskudd, så det er best å følge produsentens anvisninger for sikker og riktig bruk.

Ifølge en rapport, er det optimalt å ta leiren når magen er tom. Det kan også tas minst én time før eller etter et måltid, eller rett før du går til å sove om natten.

Det anbefales å begynne med å ta 1 ss. hver dag ved å blande den med et lite glass juice. Fortsett denne dosen i en uke, deretter sakte øke doseringen beløpet. Det anbefales ikke å innta mer enn 4 ss. per dag, tatt i doser.

Pass på å drikke minst åtte glass vann hver dag mens du gjør dette for å hindre forstoppelse.

Fasting til Bistå i Cleansing

Fasting er en av de eldste og mest vanlige metoder for avrusning kjent for mennesket. Ifølge Joel Fuhrman, MD, i sin bok, "Fasting og spise For Health": "Den raske ikke bare avgifte, det også brytes ned overflødig vev, fett, unormale celler, atheromatous plakk og svulster, og frigjør sykt vev og deres cellulære produkter til sirkulasjonen for eliminering. Giftige eller uønskede materialer sirkulerer i blodet vårt og lymfatisk vev, og er avsatt i og løslatt fra våre fett butikker og andre vev. Et viktig element i faste avrusning er mobiliserer giftstoffene fra sine boder. "

Staying Hydrerte

Drikke mye vann og juice er effektive i mer enn én måte når du forsøker en rens. Den mest åpenbare fordelen er deres hjelpsomhet i fører med seg uønskede giftstoffer som ble mobilisert under faste prosessen, og fjerne er dem fra kroppen din. De er også viktig for å forebygge dehydrering i løpet av denne prosessen. Også mange saft inneholder sukker som kan bistå i å påskynde eliminasjon. juice kan også være en god naturlig kilde til vitaminer og mineraler som kroppen trenger for å holde seg frisk og beholde sin energi under rensing prosessen.

Healthy Eating

Fordi bearbeidet og tilberedt mat har en tendens til å opprette eller legge til giftstoffer i tykktarmen vår, en rens bestående av hovedsakelig rå frukt og grønnsaker er det beste alternativet for å rense ut systemet. Rå frukt og grønnsaker er høy i fiber, som er kanskje den tryggeste måten å fjerne uønskede giftstoffer fra fordøyelseskanalen. Dessuten inneholder de vitaminer, mineraler, aminosyrer og enzymer som er nødvendig for en sunn kropp, så du vil ikke føle og uvelhet som du rensing selv.


Previous:nothing Next:effekter av lystgass

Relaterte artikler


 • ernæring av zucchini
 • protein piller for sunt hår
 • kosthold for fruktbarhet
 • sår og ernæring
 • 11 påviste fordelene av omega-3 fiskeolje for kvinner
 • hjertet sunt fett
 • sukkerfri fast food desserter
 • Sommeren vekttap planer for tenåringer
 • kosthold for fedme
 • Slik spiser svært sunt på budsjett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com