candida diett anbefalinger

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-09-25
Candida albicans er en encellet sopp som naturlig vokser i mage-og endetarms luftveiene. En overvekst kan føre til utslett, vaginitt, trost og magesmerter. Vanligvis, en diett rik på sukker, hormon endringer og en undertrykt immunsystem kan tilby et miljø som fremmer en forstyrrelse i balansen av Candida i kroppen. Finn ut hva slags kosthold du kan vedta å gjenopprette balansen og hindre infeksjoner oppstår

trenger Du:
Raw food bøker og andre rå mat ressurser.

Rensing kroppen

Den candida diett motvirker sopp overvekst i tre faser: Rensing kroppen, behandle candida og repopulating kroppen med sunnere bakterier. Candida trives på gjær, sukker, fermentert mat og raffinert mel.

dagbok over hva du spiser på en enkelt dag. Unngå frukt, bakevarer, alderen ost, sopp, nøtter, sjokolade, desserter, eddik, alkohol, nøtter, krydret mat og sauser. Carry en liste over hva du skal unngå med deg, og avstå fra å spise bearbeidet mat. Forretter i restauranter ofte er en av de matvarer på forbudt-listen. Spis en diett av grønnsaker, proteiner og produkter som er fri for gluten. Du kan finne glutenfrie produkter på matbutikken i helsekost midtgangen.

Behandle Candida

Spis mat som dreper candida, slik som yoghurt og hvitløk. Yoghurt inneholder acidophilus, som er en bakterie som ødelegger gjær. Se etter en merkevare som er blottet for sukker. En enkel måte å innlemme yoghurt inn i candida dietten er å lage en salat dressing med vanlig yoghurt, vegetabilsk olje, hakket hvitløk, gressløk og sort pepper. Hell det over en bolle med grønnsaker og kylling å få et solid måltid. Hvitløk har mange anti-sopp egenskaper og hjelper kurere magen betennelse. Prøv å kaste noen hakket hvitløk i mat eller bruker det til å smakssette kjøttet. Eksperimenter med forskjellige måter å bringe både hvitløk og yoghurt til måltider. Hvis spiser hvitløk plager deg på grunn av den ettersmaken, prøve å ta hvitløk kosttilskudd.

Repopulating magen

Fordi balanse mellom bakterier og Candida har vært avbrutt i tarmen, er det viktig å gjenbefolke med probiotika, som produserer nyttig bakterier . Disse probiotika inkluderer acidophilus, bifobacterium bifidium, Lactobacillus probiotika og streptokokker thermophilus. Få mer bifobacterium bifidum ved å ta kosttilskudd fra helsekostbutikker eller apotek. For Lactobacillus, spiser pickles, surkål og yoghurt. Drikk mer melk for å få Streptococcus thermophilus. Gå på candida diett for et par uker for å se hvordan du føler. Når du går tilbake til ditt vanlige kosthold, sakte introdusere matvarer fra "unngå"-listen. Bruk denne dietten når du tar antibiotika, som har en tendens til å tappe systemet av gode bakterier.


Previous:nothing Next:reseptbelagte kosthold medisin

Relaterte artikler


 • hvordan du bruker en detox diett for vekttap
 • herbals å hjelpe prostata
 • hvordan å miste sta baby i vekt
 • nitro tech & celle tech for nybegynnere
 • hvordan unngå mat med transfett (delvis hydrogenerte oljer)
 • hvordan du enkelt kan kutte ut 500 kalorier
 • maca root fordeler
 • hvordan man kan forebygge en bakrus med vitaminer
 • å spise en diett som den største taperen deltakerne
 • matvarer som forårsaker sur reflex
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com