candida diett og behandling

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-09-24
Alternativ medisin utøvere se til candida som mulig årsak til en rekke sykdommer og kroniske tilstander. Candida har blitt behandlet for år som årsak til vaginitt hos kvinner, men det kan kontrolleres med kosthold og alternativ medisin praksis som kan eliminere kroniske tilstander forårsaket av candida

Anti-gjær Diet

Den candida diett eliminerer bearbeidet mat og sukker fra kostholdet til sulte soppen som er ansvarlig for gjær vekst i kroppen. Dietten består av 30 prosent protein, 40 prosent komplekse karbohydrater og 30 prosent fett. Fettet i candida diett bør bestå av flerumettet fett og omega 3 essensielle fettsyrer.
Noen matvarer bør fjernes fra kostholdet for å stoppe økt vekst av gjær i kroppen: sukker, sukker erstatter, frukt og fruktjuice, egg substitutter, margarin, kaffe og te, korn, brød, sopp, alkohol, delvis hydrogenerte oljer, peanøtter og eddik. Det er noen unntak fra disse reglene som tillater for enkelte frukter, for eksempel bær, avokado, sitron, lime, grapefrukt, og grønne epler. Økologisk kaffe og te er også tillatt.
På anti-gjær kosthold, kan du spise ferske grønnsaker som asparges, alfalfaspirer, paprika, brokkoli, blomkål, rosenkål, selleri, aubergine, løvetann greener, salat, løk, hvitløk, grønnkål, gresskar, spinat , squash, nepe greener, tomater, rabarbra og brønnkarse.
Alle kjøtt er tillatt på kostholdet så lenge de ikke er panert. Ta med rikelig med frisk fisk, som torsk, kveite, flyndre, reker, steinbit, uer, mahi mahi, abbor, bass og ørret.

Justering

For de første par uker på candida diett, kan du føle deg trøtt og oppleve influensalignende symptomer. Denne reaksjonen er en reaksjon på Candida soppen dør i kroppen din. Du er også justere til eliminering av sukker i kosten. Når denne fasen har bestått cravings for søtsaker og sukker vil ende også.

Livsstil endringer

Det candida diett kan stoppes etter gjær infeksjon symptomer har stoppet, men kosthold øker energi og er en sunn måte å spise for en levetid. Komme forbi de første par ukene er den vanskeligste delen av dietten plan. Når Candida og sukker avhengighet har blitt overvunnet, er kosthold en sunn metode for å holde vekten nede, og stoppe overdreven produksjon av gjær i kroppen din i fremtiden.
Kvinner som opplever hyppige gjær infeksjoner bør vurdere igjen på denne dietten for en levetid.


Previous:nothing Next:de beste kildene til jod

Relaterte artikler


 • best vitaminer for menn over 50
 • sunn frokost, lunsj og snacks
 • hvordan finne den beste dietten plan
 • kreatin pulver vs serum
 • å spise sunt når du reiser for business
 • hvor å miste 50 pounds i 3 måneder
 • hvordan å lage en lav-fett sjokolade dessert
 • kosthold teknikker
 • fare for relacore
 • alkalisk detox kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com