den beste vitaminer for leddene

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-09-21
Leddene våre er viktige fordi de øker mobilitet og fleksibilitet. Sunne ledd føre til mindre smerte, mer selvtillit, og generell velvære. Det er ganske mange vitaminer som bedrer felles helse. Men for å flotte resultater trenger du å ta disse vitaminene konsekvent på en daglig basis. I tillegg trenger du også å ta vitaminer med hele matvarer som frukt og grønnsaker. Den beste tiden å ta vitaminer for leddene dine er rett før sengetid, fordi kroppen regenererer mens du sover.

Du trenger:
Raw food bøker og andre rå mat ressurser

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer er utrolig vitaminer som hjelper kroppen i. så mange måter. Omega-3 fettsyrer smører leddene og hindre betennelser. Omega tre fettsyrer finnes i solsikkefrø, egg og fisk. Men, kan du også kjøpe Omega-3 fettsyrer i tillegg form eller ta tran, lakseolje, eller linfrøolje på daglig basis.

Vitamin A

Vitamin A er en meget viktig vitamin fordi det reduserer betennelse i kroppen. Skjøter vanligvis verke skyldes betennelse av leddgikt, skade eller overforbruk. Vitamin A finnes i gulrøtter, brokkoli, spinat, persille, og andre grønnsaker. Du kan også finne vitamin A i frukt som jordbær, fersken, gresskar, squash og søtpoteter. Vitamin A er viktig fordi den også reduserer frie radikaler som forårsaker tap av mobilitet i leddene. Frie radikaler er forårsaket av den naturlige aldringsprosessen, og andre livsstilsfaktorer som røyking eller drikking.

Vitamin C

Vitamin C er en annen viktig vitamin for felles helse. Først av alt, er vitamin C mer effektive når de kombineres med andre antioksidanter som vitamin A. , E og D. Vitamin C forbedrer celle regenerering sammen med å redusere betennelse. Appelsiner inneholder mye vitamin C, men grønn paprika har langt høyere konsentrasjoner av vitamin C.

B-vitaminer

B-vitaminer er også svært gunstig når det gjelder felles helse. Disse vitaminene hjelper til å støtte et sunt nervesystem, i tillegg til å fremme energi. Leddene trenger B-vitaminer for å fungere skikkelig. For å merke en reell forskjell du trenger å ta et supplement som inneholder 50 mg eller mer av alle B-vitaminer daglig. Matvarer som inneholder høye nivåer av disse vitaminene er egg, hvete bakterie, mandler og andre nøtter.

Vitamin D

Vitamin D er en annen svært viktig vitamin for felles helse. Du kan få vitamin D fra en daglig dose med sol eller du kan også ta kosttilskudd som inneholder vitamin D. Tran bidrar til felles helse i mer enn én måte. Dette super sunne oljen er rik på omega-3 fettsyrer og vitamin D. Vitamin D-mangel fører til leddgikt fordi vitamin D er nødvendig for å gjenoppbygge brusk og vev.


Previous:nothing Next:kosthold og tinnitus

Relaterte artikler


 • safe vekt-tap dietter
 • kollagen ernæring
 • hvordan du effektivt ned i vekt uten å prøve veldig hardt
 • matvarer som forårsaker høyt blodtrykk
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • Hvordan kan jeg miste 25 pounds i fire uker?
 • forbrente kalorier datamaskinen surfing
 • diett brus og vekttap
 • vekttap og grønn te
 • safe vekttap piller for tenåringer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com