det beste vekt miste detox

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-09-13
Det er mange detox diett planer på markedet som tilbyr raske måter å slippe overflødig vekt. Mens vekten tapt på en detox er ofte bare midlertidig, faster eller renser er en gunstig måte å redusere avfall buildup i kroppen mens fornyende energi og konsentrasjon nivåer.

Detox dietter bidra til å redusere forekomsten i kroppen av kreftfremkallende frie radikaler og giftstoffer, som samler seg som følge av dårlig kosthold og eksponering for forurensning

Du trenger:.
multi vitaminer.
B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Frukt

Frukt er en verdifull kilde til vitaminer og antioksidanter for dem på en detox diett. Jordbær og moreller er høy i antioksidanter som motvirker skadelige frie radikaler, og de også øke energi og konsentrasjon nivåer. Druer er gunstig for hjerte siden de inneholder flavinols, som hjelper blodet pumpe gjennom kroppen mer effektivt og hjelpe blodårene til å holde seg sterk.

sitrusfrukter som appelsiner inneholder høye nivåer av vitamin C, som arbeider for å detox leveren. Tyttebær er populære i detox dietter fordi de inneholder mengde av de frie antioksidanter som hjelper rense nyrene.

Spise mange porsjoner frukt på en detox diett vil sikre at du får vitaminer og antioksidanter for næring mens du også gå ned i vekt.

Vann

Drikkevann er avgjørende for hverdagen. Under en detox, vil ikke bare det hjelpe å skylle systemet med giftstoffer, men det kan også redusere sult. Drikk minst to liter is vann hver dag, slik at kroppen må øke metabolismen til å varme vannet internt. Legge til en spiseskje med ren sitronsaft vil også hjelpe rense leveren.

Vann også bidrar til å redusere fett i kroppen ved å hjelpe nyrene i Flushing ut overskytende avfall. Uten vann, må nyrene leveren å hjelpe den skylle systemet, noe som gjør både organer sakte ned og redusere deres fett-brenning energi.

Fiber

Fiber er en av de viktigste funksjonene i noen detox diett. Det hjelper å rense kolon og indre av buildup, slik at du føler deg lettere og med bedre fordøyelse. Sørg for å få minst 25 gram fiber hver dag gjennom en rekke matvarer som brun ris, quinoa, epler og poteter.

Du kan også ta en fiber supplement hvis du ikke får nok gjennom maten. Et naturlig alternativ er psyllium husk. Det fungerer som et avføringsmiddel, som gir bulk å presse ut avfall fra tarmen og tykktarmen. Ta en servering tre ganger daglig for løpet av detox for best resultat. Pass på å drikke rikelig med vann mens du tar noen form for fiber for å forhindre forstoppelse.


Previous:nothing Next:helsemessige fordeler av pistasjnøtter

Relaterte artikler


 • fakta om å miste vekt
 • detox strategi kosthold
 • hva er B6 og B12 godt for?
 • l 5 hydroxytryptophan bivirkninger
 • salba fordeler
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • vekttap for tenåringsjenter
 • larabar informasjon om ernæring
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • hCG diett informasjon
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com