do multivitaminer gjøre deg opp i vekt?

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-09-21
Multivitaminer ikke få deg til å få vekt. Egentlig multivitaminer hjelpe deg å miste vekt. Tar en multivitamin mens du prøver å gå ned i vekt er en stor ting du kan gjøre for kroppen din. En multivitamin inneholder flere næringsstoffer som vitamin A, C, og E. å ernære kroppen din og støtte vekttap. En god multivitamin inneholder også B-vitaminer. B-vitaminer fremmer energi ved å støtte den nervesystemet og forbedre celle kommunikasjon. Multivitaminer inneholder også mineraler som kalsium, magnesium, kobber, og jern. Iron fremmer røde blodlegemer formulering som kan bidra til å forbedre vekttap ved å gi deg den energien som trengs for å utøve

Du trenger:.
Rå mat bøker og andre rå mat ressurser

Ernæring.

Ta en multivitamin mens du prøver å gå ned i vekt er svært gunstig for generelle helse, og velvære. Når folk prøver å gå ned i vekt de har en tendens til å spise mindre noe som betyr at de ikke kan få alle de næringsstoffene kroppen trenger. Når du tar en multivitamin du gir kroppen din ekstra forsikringen med kroppen vitaminer og mineraler er nødvendig for optimal helse og vekttap.

Mens miste vekt er det også viktig å spise nok av hele matvarer som også inneholder vitaminer som gulrøtter, epler, fersken, og andre deilige grønnsaker. Hvis du tar multivitamin med et sunt måltid din kropp er bedre i stand til å absorbere næringsstoffer som finnes i vitamin pillen fordi kroppen får jobbe fordøye maten samt vitamin. Inntak av vitaminer uten mat kan forårsake magesyke.

Energi

Ta en multivitamin mens miste vekt er også bra fordi de vitaminer bidrar til å opprettholde energi. Hver celle i kroppen din avhenger av næringsstoffer for å fungere skikkelig, og fjerne avfall. I tillegg til å ta en multivitamin er det også svært viktig å holde seg hydrert slik at vitaminer kan være mer effektive. Vannverk som et transport system i kroppen din ved å flytte næringsstoffer til cellene fjerne avfall, og flushing toksiner ut gjennom nyrene.

Stemning

multivitaminer inneholder næringsstoffer som forbedrer humøret. Når du føler deg bra mentalt og fysisk er det mer sannsynlig å miste vekt og holde den av. Vår mentale tilstand er svært viktig fordi når vi er glade vi naturligvis bli mer motivert til å nå våre mål. Vitamin C, vitamin E og alle B-vitaminer hjelper til å forbedre humøret fordi de raskere celle gjenfødelse, og forbedre nervesystemet tilkoblinger. I tillegg kan ta fiskeolje også ha en innvirkning på hennes mentale helse fordi de inneholder omega-3 fettsyrer. Disse sunt fett smører leddene våre og forbedre hjernens funksjon.

Metabolism

multivitaminer også inneholder spesifikke næringsstoffer som støtter en sunn metabolisme. Når vår metabolisme kjører effektivt kroppen vår er bedre i stand til å forbrenne fett, noe som resulterer i en slankere figur. Vitamin B-2 forbedrer energi og er nødvendig for normal funksjon i skjoldbruskkjertelen. Når vitamin B-2 er tatt i kombinasjon med andre B-vitaminer, virker det enda bedre. Vitamin C forbedrer også metabolsk funksjon bli som det hjelper å konvertere glukose til energi.

Cell kommunikasjon

multivitaminer også støtte vekttap fordi vitaminer forbedre celle kommunikasjon. Våre celler er stadig passerer meldinger frem og tilbake for å gjøre jobben sin. Når våre celler er i stand til å fungere skikkelig kroppen vår fungerer som en mer effektiv maskin. Alt vi gjør skal bli mer effektiv når cellene våre er friske.


Previous:nothing Next:den beste vitaminer for leddene

Relaterte artikler


 • daglig leveren detox og support
 • kosthold teknikker
 • eksem hos barn og kosthold
 • sår og ernæring
 • kolesterol diett
 • infertilitet vitaminer for menn
 • ernæring i hjortekjøtt
 • do multivitaminer gjøre deg opp i vekt?
 • kosten kilder av urinsyre
 • maca root fordeler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com