do vitaminer virkelig fungerer?

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-01
Det er en risiko for vitamin overdose og vitamin mangel, men det vi vet sikkert er at kroppen trenger vitaminer. Det er nyttig å vite hvilke deler av kroppen faktisk fordeler av hvilken type vitaminer og hvorfor. Hva er ofte omdiskutert er om det er bedre å møte våre ernæring behov gjennom kosten eller gjøre vitamintilskudd fungere veldig

The Immune System

Immunforsvaret trenger vitaminer til å jobbe kontinuerlig på høyeste nivå det kan, for å beskytte deg mot sykdom. Vitamin B brukes av immunsystemet til å lage antistoffer mot infeksjoner og sykdom, samt vitamin C for å hjelpe bekjempe forkjølelse og influensa. Det er mange vitaminer som kreves og brukes av de organer som immunsystemet, noen flere av dem er vitamin A, vitamin E og sink.

Vitamin D 'for depresjon

Mange studier har vist at vitamin D har en svært viktig rolle å spille, mot den emosjonelle og tankeprosessen resultat av den menneskelige hjerne. Høyt antall personer som har alvorlig depresjon og mulig suicidale tendenser har blitt sagt mangler eller har lave nivåer av vitamin D, i kroppen. Vitamin D produseres naturlig i menneskekroppen når kroppen er direkte eksponert for solen. En annen kilde til vitamin D må søkes hvis du ikke er regelmessig utsatt for sollys. Vær forsiktig med overdosering av vitamin D som dette kan føre til herding av arteriole veggene, i sjeldne tilfeller.

Vitamin A

Vitamin A er et fettløselig vitamin og kan lagres inne i kroppen fett i flere måneder, før det er trengs av kroppen. Våre øyne er kjent for å dra nytte av vitamin A, slik at de kan justere visuelle nivåer av lys og holde dem fuktige. Vegetariske matvarer som inneholder vitamin A er befestet melk, chedder ost og egg.

Folic Acid

Folic Acid er en svært viktig vitamin for gravide kvinner så vel som unge kvinnelige utvikling i tenårene. Dette er fordi folsyre bidrar til å gjøre friske nye celler i kroppen og kan også undertrykke høye hormonelle forandringer og postnatal depresjon samt hindre mulige fremtidige tilfeller av ryggmargsbrokk, når det tas tidlig i svangerskapet. Det er naturlige kilder til folsyre gjennom kosten. Folsyre finnes i bananer, appelsiner, bønner, bladgrønnsaker og korn.

Spirulina

Spirulina er ikke-kjemisk dyrket fra en naturlig dannet blå grønne alger finnes over hele verden. Spirulina inneholder mange vitaminer og proteiner og andre sunne komponenter som ikke bare nytte kroppen på mange måter, men også gjøre det mulig for vitaminer og næringsstoffer i spirulina å bli absorbert av kroppen med letthet. Spirulina kan finnes i de fleste helsekostbutikker stores. The alger er tørket ut og dannet til et pulver for å produsere en av verdens mest ernæringsmessige matvarer. FN har brukt spirulina i studier med under ernært barn og fant at de ble næret i løpet av uker når det er gitt spirulina.


Previous:nothing Next:urter som beskytter under raske vekttap

Relaterte artikler


 • safe vekt-tap dietter
 • hvordan du effektivt ned i vekt uten å prøve veldig hardt
 • hva er en sunn fettprosent?
 • metabolismen som øker kosttilskudd
 • fordelene av svart kirsebær juice
 • hva er anti oksidanter?
 • hvordan unngå mat med transfett (delvis hydrogenerte oljer)
 • l 5 hydroxytryptophan bivirkninger
 • vekttap med bær hos diabetikere
 • diett for pre-kvinner i overgangsalderen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com