drastiske vekttap regimer

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-13
Kjepphest dietter som lover slankere vekttap på mer enn 1,5 til 2 pounds per uke kan sette deg opp for en berg og dalbane av vekttap og rebound vektøkning. Når du mister vekt ved krasj slanking og forbruker mindre enn 1000 kalorier per dag, bremser stoffskiftet ned. Dette er fordi kroppen din mener det er i en "sult" miljø --- og det kan til og med begynne å forbrenne muskelvev. Bruk USDA mat pyramide for fornuftig dietter som vil hjelpe deg å miste vekt trygt og permanent

trenger Du:
multi vitaminer.
B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Farene ved Crash dietter

Crash dietter og raske vekttap regimer inkluderer ofte bruker mindre enn 1000 kalorier per dag. For de fleste friske voksne over fem meter høy og selv en liten-boned bygge, er dette for lavt.
Mennesker med noen kroniske sykdommer som diabetes, hypertensjon eller en historie med spiseforstyrrelser, bør ikke spise en svært kalorifattig vekttap diett med mindre de er under direkte tilsyn av en lege.

Crash dietter kan ikke gi tilstrekkelig vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer. Ofte er hele grupper av matvarer eliminert. For eksempel kan en krasj diett består av kun flytende protein drikker, grønnsaker og måltid erstatning snackbarer. Når en person fortsetter å spise ordentlig mat, er det lett å overstadig og få tilbake noen vekt at han kan ha tapt --- og få flere pounds mer.

Crash dietter Mimic "Sult"

Crash slanking signaler kroppen til spare energi ved å senke forbrenningen og regissere sin energi for å beskytte de indre organer. Dette er fordi en svært lav-kalori vekttap regime ikke gir tilstrekkelig kalorier, fett, karbohydrater og protein for å opprettholde normale daglige aktiviteter. Kroppen bruker normalt karbohydrater for umiddelbare behov for energi og senere, lagret fett. Under krasj-diett forhold, feeds kroppen av muskelvev som gir muskelsvinn. Hvis du sakte ned stoffskiftet, du faktisk ikke vil miste så mye vekt som du ville om du spiste en balansert, fornuftig kosthold og gjorde moderat trening.

En Liten tilnærming

I stedet for krasj slanking, som er vanskelig å sustain, kan la deg følelsen svak og føre til overspising, følge en moderat diett. Det amerikanske Department of Agriculture (USDA) har revidert My Food Pyramid å inkludere versjoner for veganere, vegetarianere, tenåringer, voksne og de som ønsker å gå ned i vekt. The USDA understreker spise et variert kosthold blant annet grønnsaker, frukt, magre proteiner, belgfrukter, magre melkeprodukter, hele korn, og nonsaturated fett og trener. Kontakt legen din hvis du har noen kroniske sykdommer, eller hvis du tar noen reseptbelagte medisiner.


Previous:nothing Next:magnesium effekter

Relaterte artikler


 • lav GI indeks diett retningslinjer
 • den beste maten for menns helse
 • diett brus og vekttap
 • l 5 hydroxytryptophan bivirkninger
 • instruksjoner for et balansert kosthold
 • nitro tech & celle tech for nybegynnere
 • hvorfor vi bør drikke vann
 • vitamin e for akne utsatt hud
 • hva er en sunn fettprosent?
 • fem ingrediens kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com