en dag diett plan

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-09
En en-dagers diett plan vil ikke støtte vekttap eller sunne spisevaner. Imidlertid lære å etablere et en-dagers diett plan vil hjelpe deg å planlegge en full vekttap diett plan eller vil hjelpe deg i begynnelsen en sunn spising plan for livet

Breakfast

For å spise sunt eller slanking, er frokosten et must. Når du sover, går stoffskiftet inn i en hviletilstand. Bare å våkne bringer ikke stoffskiftet ut av hvile. Den trenger kalorier, vitaminer og mineraler for å rev opp igjen. Det er derfor det er ofte sagt at frokost er dagens viktigste måltid.

For å gi stoffskiftet best wake-up call, sette de beste drivstoffet i kroppen din. For sukkerholdige eller karbohydrat-fylt matvarer vil starte dagen med et høyt blod-sukker nivå, forårsaker kroppen til å raskt tilpasse seg dette. Du vil deretter tilbringe resten av dagen på en ujevn blod-sukker tur. For fet mat vil forlate kroppen din følelsen treg. Se etter proteiner med lav eller ingen mettet fett, helkorn karbohydrater, lav-fett meieri eller en soya produkt, og fiber-fylt næringsstoffer.

Gode valg er lang kokk havregryn med friske bær, nøtter og jord linfrø. Et annet alternativ er en hel grapefrukt og to skiver av hel-hvete toast med syltetøy eller mandel smør. Eggehviter har ingen mettet fett og er høy i protein. Disse kan være kodet med en lav-fett ost og asparges og tomater. Eller du kan gå for yoghurt med bakken linfrø for en velsmakende knase.

Lunsj

For en sunn lunsj, tenker lett og enkel. Det vil gi deg energi til å komme gjennom på ettermiddagen uten sultfølelse og med god ernæring. Din lunsj bør bestå fra 400 til 500 kalorier. Prøv mørke grønne blader med et stykke grillet kylling, litt mandarin og mandel skiver toppet med en lett vinaigrette på siden. Dip gaffelen din i garderoben, så kaprer en bit av salat som dette vil holde dressing inntaket lavere enn helle det direkte på salaten. Legg til et par av hel-hvete kjeks, men opphold lys på brødet karbohydrater fordi de vil la deg svak hvis du må sitte ved skrivebordet hele ettermiddagen.

Et annet valg: en enkel tunfisk salat. Legg redusert fett og redusert kaloriinnhold majones til tunfisk, en liten boks med artisjokkhjerter og noen tomat skiver. Dette måltidet er lav på karbohydrater, lite mettet fett, lavt kolesterol og hjertet sunt

Middag

En sunn middag kan omfatte hel-hvete pasta;. Brun ris, nøtter og frø, bokser med fet fisk slik som tunfisk, laks og sardiner, kyllingbryst, terninger kalkun og masse grønnsaker. Plant-baserte proteiner er best for kvelden måltidet. Prøv alternativer som tofu og tempeh eller bønner, erter og linser fordi disse kan regnes som en porsjon grønnsaker også. Til dessert, gjør det frisk frukt eller en yoghurt og frossen frukt smoothie. Ikke glem at en stor del av et sunt daglig kosthold er del kontroll.


Previous:nothing Next:herbals å hjelpe prostata

Relaterte artikler


 • endret rå mat diett
 • metabolismen som øker kosttilskudd
 • kolesterol diett
 • daglige helse-tips
 • Guarana farer
 • vekttap ved å svømme
 • herbals å hjelpe prostata
 • hjernen ernæring kosthold
 • matvarer som forårsaker høyt blodtrykk
 • maca root fordeler
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com