eple cider vekttap

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-09-06
Eple cider eddik er en ingrediens i mange hjem helse behandlinger. Det er også brukt som et hjelpemiddel til vekttap for en rekke årsaker. Eple cider eddik har mange ernæringsmessige fordeler og har vært brukt i århundrer for forbedringer av sirkulasjonssystemet. Det er ingen kjente bivirkninger av å bruke eple cider eddik som helse-hjelp og å gå ned i vekt

Vitaminer og mineraler

Apple cider eddik er et godt tillegg til et vekttap plan på grunn av de mange vitaminer og mineraler som bidra til å opprettholde god helse mens slanking. Vitamin C, vitamin A, vitamin E, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin P, jern, magnesium, natrium, kalsium, kobber og fosfor er alle i eple cider eddik. Denne rike samlingen av vitaminer og mineraler sikrer at dieter får riktig ernæring samtidig kutte ned på kalorier og fett.

Apple cider eddik også inneholder kostfiber, en viktig ingrediens i vekttap. Fiber bidrar også til å kontrollere blodsukkeret, en annen viktig faktor i vektreduksjon. Lavere blodsukker også å håndtere sykdommer som diabetes.

Fordøyelse og Kolesterol

Apple cider eddik er svært nyttig i å hjelpe kroppen å bryte ned og fordøye mat ordentlig. Tar eple cider eddik daglig kan hjelpe saltsyre og pepsin i deres funksjon og forhindre matforgiftning.

Kolesterol er kontrollert med eple cider eddik med fiber, som absorberer fett og tillater kroppen å eliminere dem.

Hvordan fungerer det

Det finnes noen måter som eple cider eddik er tenkt å bidra til vekttap. Det fungerer som en appetitt suppressant, øker stoffskiftet og eliminerer vann oppbevaring. Å bruke eple cider eddik for vekttap, legge to teskjeer til en 16-unse glass vann en gang om dagen. Sip vannet hele dagen og spise en godt balansert kosthold for best resultat.

Apple cider eddik kan også brukes som en detox å tømme ut alle de bygget opp giftstoffer i systemet vårt. Rengjøring giftstoffer brukes før et vekttap program eller som del av en sunn livsstil endring. Den eple cider detox kan bidra til å miste vekt mens rensing kroppen på samme tid.


Previous:nothing Next:mage innstramming øvelser

Relaterte artikler


 • den beste maten for menns helse
 • kosthold for fruktbarhet
 • endret rå mat diett
 • hva slags mat inneholder krom picolinate?
 • vekttap ved å svømme
 • maca root fordeler
 • best vitaminer for menn over 50
 • bariatric dietter uten kirurgi
 • mage innstramming øvelser
 • hva er gluten-fri mat?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com