ernæring av en soft shell krabbe

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-15
Soft shell krabbe er et sesongbasert mat som, mens tilgjengelig året rundt hvis frossen, er best når frisk. Sesongen for soft shell krabbe går fra mai til september. Soft shell krabbe er en blå krabbe som er i en bestemt tilstand av molting. Krabben molts sine harde, ytre skall. På et visst tidsrom, kommer skallet av, og krabbe er et "soft shell. " Jo nærmere det er funnet fra denne perioden, jo bedre krabben er. Krabben finner veien inn i flere retter av sjømat, med flere preparater. Det finnes flere ernæringsmessige grunner til å gjøre dette krabbe en del av ditt vanlige kosthold.

Størrelse

Soft shell krabbe kommer i ulike størrelser, som er oppført av Virginia Seafood. Medium er den minste typen soft shell krabbe, bare 3 1 /2 til 4 inches over ryggen. Hotell er neste, 4 til 4 1 /2 inches. Primtall er 4 1 /2 til 5 inches over ryggen. Tunnelrigger er 5 to 5 1 /2 over. Hval er den største typen soft shell krabbe, kommer i større enn 5 1 /2 inches.

Soft shell krabbe er bare blå krabbe, så næringsinformasjon for soft shell krabbe er for blå krabbe. Denne guiden fokuserer på det amerikanske Department of Agriculture definisjon av rå blå krabbe. Den servering størrelse regnes 3 gram av rå krabbekjøttet.

Fordeler

Soft shell krabbe er lavt i kalorier, med 74 kalorier pr porsjon. Krabben er også lav i fett, med 1 gram fett per servering. Av dette fettet, bare 0,2 gram anses dårlig fett (mettet fett). Den mest fordelaktige ernæringsmessige aspektet ved soft shell krabbe er protein. Hver visning har 15 gram protein. Det er mer enn 30 prosent av det daglige anbefalte mengden.

Ulemper

Mens det er flere fordeler med å legge soft shell crab til kosthold, er det også noen ulemper. Den første store ulempen å vurdere er natrium innholdet i krabben. En porsjon er 249 mg natrium. Dette er 10 prosent av det daglige anbefalte mengden natrium.

Den andre ulempen å vurdere er den høye mengden av kolesterol i soft shell crab. Det er 66 mg kolesterol i hver servering av krabbe. Dette er 22 prosent av det daglige anbefalte mengden kolesterol. For mye dårlig kolesterol kan føre til arterie spørsmål og hjerteproblemer.

Funksjoner

I tillegg til det høye protein nivåene, er soft shell crab høy i mineraler. En porsjon har 19 prosent av det daglige anbefaling av fosfor og 8 prosent av det daglige verdi av kalium. Det er 20 prosent av det daglige anbefalte mengden sink i en servering og 28 prosent av det daglige verdi av kobber.

Funksjoner

De som er lave i niacin, bør vitamin B6 og folat vurdere krabbe. En servering av krabbe har 11 prosent av det daglige verdi av niacin, 6 prosent av vitamin B6 og 9 prosent av det daglige verdi av folat. Den viktigste funksjonen til soft shell krabbe, i form av vitaminer, kommer fra det høye antallet av vitamin B12. En porsjon er 127 prosent av det daglige anbefalte mengden av B12.


Previous:nothing Next:urter som hjelper deg ned i vekt

Relaterte artikler


 • bivirkninger av creakic
 • sitronsyre fakta
 • diett brus og vekttap
 • ikke sirup går dårlig?
 • paranøtter ernæring
 • urter som hjelper deg ned i vekt
 • omega-3 helsemessige fordeler
 • raskeste måten å miste vekt
 • matintoleranse kosthold
 • helsemessige fordeler av solsikkeolje
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com