ernæring av zucchini

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-09-04
Squash er en rekke tynne-skinned sommer squash som kan være forberedt på å spise på mange forskjellige måter. Ifølge US Department of Agriculture, er squash den mest populære typen sommer squash i USA. Squash kan inntas enten kokt eller rå. Dens næringsinnhold kan variere basert på måten det blir servert

kalorier og fett

Ifølge USDA, zucchini, som alle former for sommeren squash, er en veldig sunn mat. En halv kopp cubed zucchini, enten kokt eller rå, har 20 kalorier, inneholder ett gram fiber og er fett-fri. Squash er naturlig kolesterol-fri og inneholder ingen natrium.

Vitamin A

Zucchini inneholder en god del vitamin A, men bare når det serveres rå form. USDA sier at 1 /2 kopp rå, cubed squash inneholder 15 prosent av den daglige verdien av vitamin A (basert på en 2000-kalori diett). Men, når du koker den samme 1 /2 kopp av zucchini og tilbyr bare 4 prosent av den daglige verdien av vitamin A. Dette er fordi flertallet av vitamin A i zucchini finnes i huden, som brytes ned når du koker.

Vitamin C

Zucchini er også en god diett kilde til vitamin C, spesielt når spises rå. Ifølge USDA, 1 /2 kopp rå squash forsyninger 10 prosent av det daglige behovet for vitamin C. Når som zucchini er kokt, drops sitt vitamin C innhold til 8 prosent.

Karbohydrater

Zucchini har en høy vanninnhold, som betyr at den er ganske lav på karbohydrater. USDA sier at 1 /2 kopp av rå squash har fem gram karbohydrater, mens 1 /2 kopp av kokte grønnsaker inneholder fire gram. På grunn av dette, identifiserer Mayo Clinic zucchini, sammen med alle andre typer sommer squash, som nonstarchy grønnsak på sin diabetikere mat utveksling. Ifølge Mayo Clinic, nonstarchy grønnsaker er bra tillegg til et daglig kosthold fordi de er lave i karbohydrater og høy i ernæringsmessig verdi.

Kalsium og jern

Zucchini inneholder mindre mengder av kalsium og jern. Både kokt og rå squash har 2 prosent av den daglige verdien av kalsium og jern i hver halvdel-cup.

For Optimal Ernæring

For å få optimal næringsverdi fra zucchini, er det viktig å forberede den riktig. Hvis øke vitamin A og C inntak er viktigst, spise squash rå, enten vanlig eller med en lav-fett, lavt kaloriinnhold dip (for eksempel hummus). Hvis koking zucchini eller inkluderer det i oppskrifter, sørg for å forberede den med helsebringende ingredienser. Unngå fet, kaloririk tilleggene som overflødig ost og smør.


Previous:nothing Next:mat som inneholder Lactobacillus acidophilus





Relaterte artikler


 • raskt vekttap hemmeligheter
 • 11 påviste fordelene av omega-3 fiskeolje for kvinner
 • hvordan å gå ned i vekt ved å sette en timer
 • kjendis kosthold tips og hemmeligheter
 • Slik spiser svært sunt på budsjett
 • hvordan de skal overleve halloween med diabetiske barn
 • vitamin e for akne utsatt hud
 • organiske vekttap
 • isvann for vekttap
 • daglig leveren detox og support




  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com