fem ingrediens kosthold

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-09-05
De fem ingrediensen kosthold var designet for å imøtekomme skuespillernes travle livsstil mens de var filming. Siden måltider bare kunne spist i løpet av korte pauser mens på settet, måtte de være rask og enkel. De fem ingrediensen kosthold er et måltid som inkluderer fem ingredienser en fra hver av følgende kategorier: protein, komplekse karbohydrater, fiber, fett og væsker, og som består av å spise fem måltider om dagen som tar ikke mer enn fem minutter å tilberede. Dietten er utviklet for å avdekke resultater i fem uker med fem "jukse" dager i denne tidsperioden.

Du trenger:
multi vitaminer
. B12 vitaminer.
Milk Thistle.
. Koffein (valgfritt)

Fem ingrediens Diet

De fem ingrediensen diett fokuserer på å gi et balansert måltid bestående av magre proteiner som kylling bryst, fisk eller lav-fett meieri, komplekse karbohydrater fra friske frukt og grønnsaker, fiber;. sunt fett (umettet fett) og vann eller andre sukkerfrie drikke

Fem måltider bør spises i døgnet, inklusive en ingrediens fra hver av de fem gruppene.

I tillegg til kosthold, bør du bruke 25 minutter trene fem dager i uka i fem uker.

Hver søndag kan du nyte en "jukse" dag der du kan spise hva du vil, men å følge de fem måltidet retningslinje.

Måltid Guideline

De fem måltider bør spises med tre til fire timer gap i mellom hvert måltid. I de fleste tilfeller vil dette kreve at du spiser ditt første måltid så snart du våkner opp for å få i fem måltider om dagen før du skal sove.

Til frokost, vurdere å spise en sukkerfri frokostblanding som inneholder både protein og fiber toppet med frisk frukt. er ikke-fett cottage cheese eller sukkerfri yoghurt blandet med frisk frukt og granola også god frokost alternativer.

For lunsj, supper og salater å ta gode valg. Du kan også lage smørbrød med no-mel brød, Tortilla for wraps eller ris kaker.

For middag, velg magert kylling, biff eller fisk for protein, en side av friske grønnsaker som squash, brokkoli, spinat eller blomkål, med brun eller vill ris.

For de to andre måltidene, bør du ha en protein shake, eggehvite omelett eller sandwich.

Meal Forberedelse

Maten kan tilberedes i løpet av fem minutter eller mindre fordi du bruker fem eller færre ingredienser for hvert måltid. I tillegg stoler du i hovedsak på miksing, blanding eller rister. For eksempel, når du planlegger en yoghurt parfait, vil du være å blande yoghurt med fersk frukt og granola, og i tilfelle med å lage en shake vil du blande frukt og yoghurt sammen med protein pulver, som begge tar bare fem minutter eller mindre . For å forberede en sandwich trenger du bare å sette din ingrediensene sammen, og riste brødet hvis det er ønskelig. Den eneste gangen du trenger å lage noe er når du har et rått stykke kjøtt eller fisk og egg som må forberedes. Disse elementene vil bli utarbeidet raskt fordi du ikke vil bli marinering disse elementene, bare bruker noen tørre krydder i løpet av steketiden. Som et alternativ for å forberede raske måltider, finne ferdige produkter eller allerede grillet kjøtt, slik at ingrediensene kan settes sammen raskt.

Hva kan man forvente Under Diet

De fem faktoren kosthold er ikke en krasj diett hvor du vil skur pounds fort eller i løpet av dager. Du kan forvente å tape mellom en til to pounds hver uke. Den lav glykemisk indeks mat (høyt protein og fiber mat) holde blodsukkernivået jevnt å holde sulten fornøyd for en lengre periode for å hindre at du overspising eller snacking i mellom måltidene. Dermed er dietten utformet for å gi en sunn måte å gå ned i vekt, ca fem på ti pounds, i en fem ukers span. I de fleste tilfeller, hvis du søker å miste en betydelig mengde vekt, må du fortsette dietten for en lengre periode.

Dietten er lett å gjøre en del av din daglige rutine fordi ingrediensene er lette å finne og måltidene er enkle å tilberede.


Previous:nothing Next:kosthold for hardgainers

Relaterte artikler


 • seks måltid diett plan
 • har en lav kalori diett forårsake hypotyreose?
 • kalorier vs fett gram
 • hva er en sunn fettprosent?
 • maca root fordeler
 • sår og ernæring
 • metabolismen som øker kosttilskudd
 • raskt vekttap på en uke
 • endret rå mat diett
 • hvordan å miste vekt og forbrenne kalorier dans
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com