flytende vitaminer vs pille vitaminer

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-09-16
Det er så mange vitamintilskudd å velge mellom, noe som gjør det vanskelig å avgjøre hvilket merke eller type vitamin er riktig for deg. Vitamin kosttilskudd er vanligvis laget i flytende eller pille form, men du kan også kjøpe vitamin tilskudd i pulverform også. Flytende vitaminer er best for folk som har en hard tid absorberende næringsstoffer på grunn av en kronisk helsetilstand eller høy alder. Ettersom vi blir eldre kroppen vår har en mye vanskeligere for å absorbere næringsstoffer fra kosttilskudd, og maten

Whole Food Vitaminer og syntetiske vitaminer

Whole food vitaminer er laget av frukt og grønnsaker, det er derfor de kalles hele mat vitaminer. Kroppen er bedre i stand til å absorbere hele mat vitaminer om de er i flytende eller pilleform fordi disse vitaminene er laget av mat. Kroppen vet hvordan å behandle mat, og vårt system vurderer hele mat vitaminer for å være det samme som mat.

absorpsjonshastigheten for en hel mat væske eller hele mat pillen vitamin er den samme hvis en person lider av noen form for fordøyelses lidelse som cøliaki. Imidlertid er absorpsjonshastigheten svært ulike når det gjelder syntetiske vitaminer. Syntetiske vitaminer er laget i et laboratorium, og denne typen kan også gjøres i væske eller tablettform. Flytende syntetiske vitaminer er mer potent at hele mat vitaminer fordi de kan lages i høyere konsentrasjoner, noe som gjør overdose mer sannsynlig til å skje. Bare ta den syntetiske flytende vitaminer hvis du er anbefalt av din lege, basert på en helsetilstand. Les etikettene, slik at du vet hvilken type vitamin du får.

Fordeler med flytende Vitaminer

Men å ta flytende vitaminer i en hel mat formulering i stedet et syntetisk formulering er svært gunstig for den gjennomsnittlige person, enten de lider av helseproblemer eller ikke. Flytende vitaminer er lettere å ta ned og svelge. Flytende vitaminer er også absorbert direkte inn i blodstrømmen i løpet av minutter. Den største fordelen med å ta flytende vitaminer er det faktum at å drikke vår vitaminer forbigår fordøyelsesprosessen.

Fordeler med Pill vitaminer

Selv om flytende vitaminer er fantastisk for noen mennesker, andre foretrekker fortsatt vitaminer i pille form. Det er flere merker å velge mellom, fordi ikke så mange bedrifter gjør flytende vitaminer. Vitaminer laget i pille form er også mye billigere enn flytende vitaminer, avhengig av merke. Noen p-piller vitaminer er også lett oppløselig i kroppen, eliminere absorpsjon problemer. Du kan også lese på etiketten for å finne ut om vitamin er en rask oppløse tabletten.

Smak

Pill vitaminer vanligvis ikke har noe smak med mindre de er chewable eller oppløselige vitaminer. Vitamin selskaper vanligvis ikke legge smak til pilleform vitaminer fordi disse vitaminene er bare ment å være svelges umiddelbart. Men, er flytende vitaminer fortært som en drikke så disse vitaminene nesten alltid har noen form for smaken lagt til dem. Dette er svært vanlig sett med barns flytende vitaminer fordi barna er veldig kresen på hva de spiser, og de fleste barn har en tendens til å favorisere søte ting.

Lagt Ingredients

Husk også at både p-piller og flytende vitaminer som regel tilsatt ingredienser. Noen p-piller vitaminer har gelatin, fyllstoffer, bindemidler, gluten eller andre stoffer. Disse ingrediensene er vanligvis lagt for å holde vitaminer sammen i en liten pille. I tillegg kan flytende vitaminer også inneholder konserveringsmidler, alkohol, sukker eller sythetic søtstoffer.


Previous:nothing Next:ernæring for undervekt personer

Relaterte artikler


 • serotonin og vekttap
 • helsemessige fordeler av pistasjnøtter
 • mage innstramming øvelser
 • bentonitt parasitt rens
 • fordelene av svart kirsebær juice
 • helsemessige fordeler av solsikkeolje
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • mat kilder til co q enzym 10
 • vekttap med bær hos diabetikere
 • gode kilder til protein
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com