fordeler og bruk av grapefruktkjerneekstrakt

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-28
Grapefruktkjerneekstrakt, eller GSE, har vært i bruk siden 1972 for bedre helse, ernæring og hudpleie. Dette produktet er ikke giftig, har ingen kjente bivirkninger og ikke forårsaker skade på ytre miljø. Fysikeren Jacob Harich er allment anerkjent som den første til å oppdage og isolere GSE

Germ-fighter

GSE har antiviral og antibakterielle egenskaper og har vært mye testet med gode resultater som et forebyggende mot staph infeksjoner samt salmonella og E. coli, bakterien som forårsaker to farlige varianter av matforgiftning. GSE er også nyttig som en pre-kirurgisk kratt, i hvilken rolle det virker like bra eller bedre enn alkohol løsninger eller kirurgisk såpe.

Skin Tonic

Utdrag av grapefrukt frø er også til stede i mange forskjellige hud kremer og såper , og det kan også brukes direkte på huden (forutsatt at det ikke sensitiv reaksjon) som et rengjøringsmiddel.

Vann Cleaner

Noen leger anbefaler GSE som antidiarrheal for reisende. Som pakke selv er svært konsentrert, noen dråper i et glass vann kan tas om morgenen, og oftere i løpet av dagen hvis problemer har allerede begynt. GSE kan også brukes til å behandle drikkevann ved bruk av ukjente kraner, brønner, street fontener eller kjøkken kraner. Vannet bør filtreres først.

Slime Fighter og Husholdningenes Cleanser

GSE også bidrar til tilstanden stående vann. Du kan plassere et par dråper av ekstraktet for hver liter vann i luftfukteren tank. Ekstraktet vil bidra til å forhindre vekst av alger. GSE i løsning kan også være nyttig for rengjøring countertops, vasker og fliser.

Throat-smokken

GSE gir også noen enkle og nyttige hjem rettsmidler. Gargling med en GSE løsning kan lindre sår hals. GSE kan hjelpe desinfisere sår også. GSE har ingen av bivirkningene som ofte forbindes med resept eller over-the-counter medisiner.

Advarsler

Det er best alltid å fortynne GSE før du bruker, så det kommer i konsentrert form. Ikke la det å ta kontakt med øyne eller sensitive områder av huden din. Ekstraktet er sure og vil stikke. Det har vært en del kontrovers om antimikrobielle egenskapene til GSE, med noen rapporter som viser at ekstrakt er bakterie-kampene egenskaper skyldes tilsetting av kjemiske desinfeksjonsmidler og syntetiske konserveringsmidler (se Ressurser).


Previous:nothing Next:hvordan å se yngre bruke rå mat diett

Relaterte artikler


 • raskt vekttap metoder
 • trim spa x32 bivirkninger
 • hvordan å gå ned i vekt for tenåringer
 • drastiske vekttap regimer
 • enkel fettfattig frokost for energi
 • teknikker for å vokse høyere
 • mage innstramming øvelser
 • raskeste måten å miste vekt
 • effekter av lystgass
 • muskel builder kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com