gjær dietter

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-09-28
Tilhengere av gjær-fri dietter sier mye gjær vekst i kroppen negativt påvirker helse, forårsake hodepine og kronisk tretthet. En gjær-fri diett kan også være foreskrevet for å behandle spesifikke medisinske tilstander som autisme, gjentatt gjær infeksjon eller for å hjelpe til med vekt-tap innsats

gjær-Free Diet Theory

Hovedtanken bak en gjær-fri diett er å eliminere matvarer som vil resultere i utvikling og beholde naturlig gjær. Gjær er mikroorganismer som kan utvikle seg og trives i kroppen ved riktige betingelser. Mens noen gjær vekst er normalt, kan tilstedeværelsen av gjær i overkant mengder kan forårsake infeksjoner, blant andre lidelser.

Gjær Diet Regler

En gjær dietten fungerer ved å fjerne de viktigste mat kilder til disse skapningene, som resulterer i deres døde av sult. Under en gjær diett, bør matinntaket består av følgende naturlige maten typer: leafy grønne grønnsaker, frukt, magert kjøtt, sjømat, nøtter, frø og sunne oljer. Stikker til en hovedsakelig naturlig kosthold er den mest effektive måten å kvitte kroppen med gjær.

Foods Unngå

Gjær strømmer ut av mel og hele korn, så du bør forsøke å begrense forbruket av brød, frokostblandinger, pasta, og relaterte elementer mens på en gjær-fri diett. I tillegg, sukker kan føre gjær til å reprodusere, så du vil ønske å eliminere strengt inntak av sukkerholdige matvarer. Andre matvarer som kan tillate gjær til å trives med sopp, oster (og de fleste meieriprodukter) og all mat som inneholder eddik.

Fordeler

Bortsett fra å bidra til å kurere bestemte lidelser som gjær infeksjon og tarminfeksjon, noen mennesker har brukte en gjær-fri diett for å dempe symptomer på autisme. Ifølge forskning av William Shaw, Ph. D. , autisme er knyttet til gjær forbruk. Han konkluderer med at en gjær-fri diett kan bidra til å dempe symptomene på autistiske barn. Andre påståtte fordeler av etter en gjær-fri diett inkluderer forbedret fordøyelse (som gjær i fordøyelseskanalen vil bli fjernet), sammen med mild vekttap.

Hensyn

Strengt etter en gjær-fri diett er vanskeligst når du spiser ute. Før du bestiller noe i en restaurant, må du konsultere både restaurantens ernæringsmessige guide og snakke med en ansatt for å sikre at den ikke inneholder noen elementer som kan utilsiktet invadere gjær-fri diett. Selv etter en gjær-fri diett er vanskelig, hvis du har vært plaget av uforklarlige digestive sykdommer, kan en gjær-fri diett være svaret.


Previous:nothing Next:fordøyelsessystemet rensing

Relaterte artikler


 • koffein innhold i grønn te vs kaffe
 • l 5 hydroxytryptophan bivirkninger
 • hvordan å gå ned i vekt for tenåringer
 • flytende vitaminer vs pille vitaminer
 • riskli oljen fordeler
 • alt du trenger å vite om 7-dagers diett
 • bivirkninger av creakic
 • vekttap og hjertesvikt
 • hvordan å gå ned i vekt ved å sette en timer
 • urter som beskytter under raske vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com