grønne smoothies for vekttap

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-09-12
Green smoothies høres kanskje ikke appetittvekkende, men de er deilig frukt og grønnsaker drikke. Som en ekstra fordel, drikker grønn smoothies for vekttap. Disse tilfredsstillende drikker gi essensielle næringsstoffer, økt energi og redusert vekt. Green smoothies er en vinn-vinn ernæringsmessige bonanza

Næringsstoffer

Ifølge nettstedet eatlivingfood. com, grønne smoothies inneholder frisk frukt og grønne greener som arugula, spinat eller grønne endive. Green smoothies er viktige kilder til aminosyrer. Frukt gjør grønne smoothies deilig. Greener gjør smoothies ernæringsmessige kraftstasjoner. Eatlivingfood. com beskriver den ernæringsmessige verdien av greener. Bladgrønnsaker er inkludert blant de super mat og er rike på vitamin A og C, kalsium, kalium, magnesium og jern. Green smoothies gir også vegetarianere med aminosyrer, som hjelper kroppen å gjøre protein (et næringsstoff mangler i noen vegetariske dietter). Ifølge greensmoothie. com, inneholder drikker omega-3 umettet fett, som er gunstig for et sunt immunforsvar.

funksjoner

Greensmoothie. com siterer Dr. Ann Wigmore som oppfant grønne smoothies. Den Dr. Wigmore fant at grønne smoothies var kilder til energi og en måte å enkelt konsumere og fordøye næringsrikt greener. Noen grønne smoothie talsmenn hevder bitter greener, som grønnkål og spinat, er de mest helsebringende. Andre forsvare søt, ømme greener, som spirer og salat. Det synes å være noen konsensus. Greensmoothie. com anbefaler inkludert greener fra sennep familien å få Sulforafane, som kan hindre tilstopping av arterier, men ingen studier er sitert.

Vekttap

De egenskapene som gjør grønne smoothies sunn også gjøre dem nyttige for vekttap. Greensmoothies. com hevder at grønne smoothies gi så mange næringsstoffer i en enkelt-glass servering at du mister lysten til å overspise, og å spise mat som fører til vektøkning. Som kroppen får den næring den trenger og ønsker seg, de pounds begynner å smelte bort uten dramatikk av kjepphest dietter. Ikke tenk på grønne smoothies som en rask løsning for vekttap. Tenk på dem som en del av en ny og sunn livsstil som du høste ernæringsmessige fordeler, inkludert vekttap.

Forsiktig

Krav om grønt smoothies for vekttap og andre helsemessige fordeler, støttes ikke av Food and Drug Administration. Oppsøk lege før du legger grønne smoothies til din diett eller annen grunn. Ikke gå over. Du kan oppleve problemer med fordøyelsen, siden greener ha som effekt på mange mennesker. Greensmoothie. com advarsler ikke å bruke de samme greenene for mange dager på rad --- fordi greenene i vedvarende mengder er giftig.


Previous:nothing Next:begrenset calorie dietter

Relaterte artikler


 • Slik spiser svært sunt på budsjett
 • grunner til usunt kosthold
 • hva er purin mat?
 • typer kildevann
 • hjertet sunt fett
 • do vitaminer virkelig fungerer?
 • 2200 calorie diabetiker diett
 • hvilke matvarer forårsake kviser?
 • kolon renset og vekttap
 • hva slags mat inneholder Policosanol?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com