helsemessige fordeler av pistasjnøtter

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-13
Pistasjenøtter er kanskje ikke den mest foretrukne mutteren, men de har fordeler som få vet om. Mens pistasj kan være en dyrere valg blant nøtter, er det lastet med næringsstoffer og helsemessige fordeler. Legge pistachios til kosthold kan hjelpe din helse og velvære

Du trenger:. .
Multi vitaminer
B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Pistachio Definert

Tro det eller ei, har noen mennesker aldri hørt om en pistasj. De skiller seg sin farge og smak. Den Pistasj har en liten, egg-formet naturlig beige eller lys brun skall, med en lys-grønn kjerne. (Den velkjente røde vi forbinder med mutteren er faktisk en fargestoff. ) Pistasjenøtter vokser på trær, som i utgangspunktet veksten er veldig treg. Etter å ha sin opprinnelse i Lilleasia, er det fortsatt et fast innslag i Middelhavet og Mideastern matlaging.

Right Kind of Fat

De typer fett vi spiser er mettet, flerumettet og enumettet, med enumettet være den mest fordelaktige i forhold til kosttilskudd helse. Kroppen bruker enumettet fett mer effektivt, de er ikke lagret i de organer eller arteriene. Pistasjenøtter er høy i enumettet fett.

Kan redusere hjerte-og karsykdommer

Hjerte-og karsykdommer er høyt blodtrykk, slag og hjerteinfarkt. Ifølge en studie av James N. Cooper, MD, av George Mason University, og Michael J. Sheridan, Sc. D. , av Inova Fairfax Hospital, legger pistasienøtter til ditt daglige kosthold kan redusere kolesterolet i blodet. I sin studie, var pasienten blodet tatt i begynnelsen og slutten av fire uker for å måle blod lipid (eller kolesterol) nivåer. De oppdaget at å legge 02:58 gram av pistachios til den daglige kosthold kan redusere kolesterolet. Dette i sin tur reduserer risikoen for hjerte-og karsykdommer.

Reduserer Stress Reaction

En annen studie ved Pennsylvania State University forskere demonstrert effekten av pistasjnøtter på forhøyet blodtrykk relatert til stress. Sheila G. West, professor i bio-atferdsmessige helse, ga pasienter 1,5 gram pistasjenøtter en dag. På slutten av studien, pasientenes systolisk blodtrykk-renn press på blodårene som blodet tilbake til hjertet-ble redusert med så mye som 10 prosent.

full av antioksidanter og Protein

pistasjenøtter er rike på antioksidanter, som hindrer skade på kroppens celler. Inkludert mer antioksidanter i kosten har vist seg å redusere forekomsten av celledød, kreft og infeksjoner. Noen av antioksidanter i pistasjenøtter lutein, vitamin A og vitamin E. I tillegg, pistasjenøtter er en betydelig kilde til proteiner, som er byggesteinene i kroppen som reparerer celleskader og skape ny vekst.


Previous:nothing Next:brus og hjertesykdom

Relaterte artikler


 • kosthold for fruktbarhet
 • 11 påviste fordelene av omega-3 fiskeolje for kvinner
 • vekttap med bær hos diabetikere
 • muskel melk vs nitrotech
 • helsemessige fordeler av solsikkeolje
 • hvor mange poeng en dag for Weight Watchers?
 • ernæring og osteoporose
 • vitaminer til å kjøpe for sunn hud
 • kardial diett mat
 • vekttap for tenåringsjenter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com