herbals å hjelpe prostata

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-09-08
Prostata er en viktig del av den mannlige reproduktive system. Det er en kjertel på størrelse med en valnøtt som omkranser urinrøret og hjelper til å produsere sæd. Når en mann blir eldre hans prostata vokser, og hvis det blir for store problemer kan oppstå. Følgelig, opprettholde prostata helse er viktig for menn, som er hvorfor noen er å snu til urte-behandlinger

Saw Palmetto

Saw Palmetto, også kjent som Serenoa repens, er laget av bær av et lite palmetre og bidrar til å redusere prostata betennelse og utvidelse. En tradisjonell retting av indianere, har denne urten gjennomgått mange kliniske studier og har vist seg å hjelpe hemme dihydrotestosteron, som er det hormonet som øker prostata vekst. I tillegg til disse kliniske egenskaper, naturmedisinere mener så Palmetto har afrodisiske egenskaper.

Pygeum

Pygeum er en urte behandling hører hjemme i Afrika som er hentet fra barken av en innfødt treet. Som så Palmetto, kan det hjelpe hemme dihydrotestosteron. I tillegg, naturmedisinere bruker pygeum til behandling av benign prostatahyperplasi og prostatitt. Naturmedisinere mener også pygeum stimulerer libido og tilbyr anti-inflammatorisk fordeler. Denne urten er ofte brukt i forbindelse med så Palmetto.

Lycopene

En antioksidant først og fremst finnes i tomater, er lykopen antas å redusere risikoen for prostatakreft. Lykopen er et karotenoid plante protein og er ansvarlig for produksjonen av røde fargen på tomater. Det fører til et fall i prostata spesifikt antigen (PSA) nivåer, noe som bidrar til prostata helse. I tillegg til tomater, rosa grapefrukt, vannmelon, guava rå og fersk papaya all inneholder spor av lykopen.

Cernilton

Cernilton er et mindre kjente urte som også hjelper prostata. Det er produsert fra rug pollen ekstrakt og blir ofte referert til som "rug pollen" eller "rug pollen pakke. " Cernilton inneholder sykliske hydroxamic syre, noe som antas å bidra til å forebygge prostata cellevekst. Mens denne urten er mer populær i Europa enn i USA, til bruk fremme prostata helse er økende i popularitet.

Botanisk Red Clover

herbalists tror også stoffer fra botaniske rødkløver, kjent som isoflavoner, bidrar til å opprettholde prostata helse. Disse plantehormoner er tenkt å hemme enzymer som stimulerer prostata vekst. Advokatene mener at isoflavoner bidrar til bedre urinveiene funksjon og helse, også.


Previous:nothing Next:Intralipid bivirkninger

Relaterte artikler


 • FDA ernæring guide
 • kollagen ernæring
 • safe vekttap piller for tenåringer
 • hvilke matvarer forårsake kviser?
 • rettsmidler for å kontrollere kolesterolet
 • kosthold for å eliminere raffinert mat
 • hvor mange karbohydrater for en diabetiker diett?
 • detox strategi kosthold
 • ernæring i hjortekjøtt
 • hvordan du skal begynne en Atkins diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com