hjem rettsmidler for å bli kvitt magen fett

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-26
Mens det er ikke en rask løsning for å rense kroppen for magen fett, det er regelmessige vaner som du kan vedta å oppnå dette målet. Med en anstendig diett plan og regelmessig trening, vil du miste vekt og tone hele kroppen. Det er ikke mulig å bare fokusere vekttap i ett område, og det er derfor en diett plan og økt aktivitet er så viktig

Du trenger:.
Rå mat bøker og andre rå mat ressurser

Diet

Forbedre kostholdet er helt nødvendig for å rense kroppen for magen fett. Kroppen lagrer overflødig fett og kalorier fra junk mat. Dette skaper en bule rundt magen og andre områder av kroppen. Du kan forbedre spisevaner ved å lese ernæring etiketter. Det er best å unngå mettet fett og om mulig, erstatte disse med flerumettet fett. Du ønsker å øke inntaket av frukt og grønnsaker og redusere inntaket av hvitt brød og raffinert pasta. Kroppen forbrenner karbohydrater for å få energi som er nødvendig for bevegelse og normal kroppsfunksjon. Dersom du har et overskudd av karbohydrater å brenne før kroppen begynner å forbrenne fett, er det vanskelig å gå ned i vekt. I tillegg må du senke porsjonsstørrelser og mengden kalorier du spiser daglig.

Belly Focus

Selv om det er nesten umulig å bare gå ned i vekt på ett bestemt område, kan du gi en øvelse fokus å tone og forbedre utseendet på visse områder på kroppen. Å tone magen mer effektivt, må du stimulere magemusklene på en jevnlig basis.

Snarere enn å utføre en uendelig antall sit-ups, kan du gjøre en øvelse som er mer effektive. Få ned på alle fire med magen hengende ned. Ta et dypt åndedrag. Exhaling, tegning navlen i når du strammer magemusklene. Det grunnleggende konseptet er å fungere som om du suger i magen i. Du skal kjenne musklene stramme i buken. Hold dette strammet posisjon i ca ti sekunder. Ta de neste ti sekunder å slappe av, så gjør en annen. Komplett ti av disse øvelsene, og over tid, du magen vil begynne å flate som du blir bedre på denne øvelsen, vil du kunne gjøre dette stå opp uten at noen vet at du gjør det.

Øvelse

Regelmessig trening er nødvendig å gå ned i vekt og øke stoffskiftet. Når du mister vekt generelt, vil magen fett avtar også. Den beste typen program å følge er en der du gjøre noen form for daglig moderat intensitet type aktivitet. Det faktiske øvelser og nivået av intensitet du utfører, avhenger i stor grad på din nåværende aktivitetsnivå og evne. Hvis du har spørsmål om hva du bør gjøre, er det best å kontakte din lege. Noe forskning tyder på at å legge en styrke trening rutine er effektiv på å bekjempe magefett. Basert på din nåværende nivå av evne, er det fordelaktig å gjøre styrketrening med lette vekter for to til tre dager per uke og cardio aktivitet i tre til fem dager per uke. Dette holder kroppen brenne kalorier og fett, og holder stoffskiftet opererer på et høyere effektivitet som resulterer i mer fett brent rundt magen.


Previous:nothing Next:hvor mange kalorier er i en halvkilo fett?

Relaterte artikler


 • å spise kalsium rik mat på en vegansk kosthold
 • hva slags mat inneholder silisium?
 • hvordan å miste visceralt fett
 • hva gjør Guarana gjøre?
 • matvarer for å øke HDL
 • South Beach Diet helserisiko
 • Middelhavet salt vs vanlig bordsalt
 • dosering instruksjoner for Hydroxycut hardcore
 • Guarana farer
 • Slik jumpstart kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com