hva slags mat inneholder silisium?

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-09-09
Silisium finnes i matvarer som er hele og ubehandlet. Selv om det ikke er noen offisiell undersøkelse anbefale et daglig mengde silisium, er det viktig at silisium tas inn i kroppen på en daglig basis. Et daglig inntak på 25 til 50 mg er foreslått. Noen matvarer inneholder høye nivåer av silisium, mens andre matvarer inneholder lavere nivåer

Hva er Silicon?

Silicon er et metallisk element med atomvekt på 28. Silisium beskytter kroppen mot arteriosklerose og aluminium. Silica refererer til naturlige materialer av silisiumdioksid, og silikon refererer til kunstige materialer. Den høyeste mengder silisium finnes i planter, hovedsakelig korn som havre, bygg og ris, lave nivåer av silisium finnes i animalske produkter. Øl er en stor kilde til silisium, som inneholder alt 33-60 mg. Vann gir også silisium, men som orthosilicic syre. Drikker 2 liter vann om dagen vil gi et inntak på 10 mg av silisium.

Behovet for Silicon

Silicon er viktig for skjelettet og tennene. Det opprettholder også brusk, hud, hår og negler. Silisium gir også nødvendig kalsium absorpsjon for bein i begynnelsen stadier av deres dannelse. Silicon hjelpemidler i forebygging av Alzheimers sykdom og osteoporose. Silisium er også brukt som behandling for osteoporose. De eldre trenger silisium i større mengder på grunn av naturlige uttømming av silisium i kroppen som kommer med alderen.

Grønnsaker inneholder Silicon

Mange grønnsaker inneholder silisium siden de er plantebasert mat. Nivåer av silisium varierer i hver grønnsak. Noen eksempler på grønnsaker som inneholder silisium er asparges, kål, agurk, løvetann greener (spiselig ugress med en intens solid smak og bitter skjær), salat, sennep greener, oliven, pastinakk, reddiker, hvit løk, mais, sukkerroer, paprika , stammer horsetail gress (urter), soyabønner, alfalfa og grønne grønnsaker.

Annet Mat Kilder av silisium

Veldig høye mengder silisium finnes også i hel-korn matvarer som ris og havre, samt som hirse og flaxseeds. Siden silisium er hovedsakelig finnes i naturlige kilder til mat, er det bare fornuftig at disse matvarer i sine naturlige sminken inneholder en rikelig mengde av silisium. Høye mengder silisium finnes også i morsmelk.

Silicon som Food Additive

Silicon er også brukt som tilsetningsstoff i noen land, inkludert Storbritannia Amorf silika brukes som en anticaking agent, en antifoaming agent og en deig modifier. Det er også brukt til å lage drikkevarer klarere. Den kan brukes til fremstilling av legemidler og vitaminer som antiklumpemiddel og som hjelpestoff (en inaktiv substans å fortynne stoffet eller vitamin).


Previous:nothing Next:en dag diett plan

Relaterte artikler


 • vekttap med bær hos diabetikere
 • detox strategi kosthold
 • hvor mye vekt kan gå tapt i to uker?
 • hvor mange poeng en dag for Weight Watchers?
 • detox for vekttap
 • hvordan å miste vekt og forbrenne kalorier dans
 • oppskrifter for irritabel tarm syndrom
 • hvorfor vi bør drikke vann
 • l 5 hydroxytryptophan bivirkninger
 • den beste maten for menns helse
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com