hvor å miste vekt på college

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-09-20
Ingen førsteårsstudent ønsker å få som førsteårsstudent femten! . Følg disse tipsene, og ord råd til å trimme fettet og holde den nede mens i skolen

trenger Du:
viljestyrke


en
Meal. . planer og campus spisesalene trenger ikke å være død figuren din. Nøkkelen er å lære hvordan håndtere matvaner mens du spiser på spisesalene. Det jeg elsker mest om måltid planer er lettere å kjøre i, og fanget en burger før klassen, men dette er et eksempel på en dårlig vane. Du må ta deg tid til å skure tilbudene, veie alternativene og velge hva som er sunnest. De fleste spisesalene vil poste næringsinformasjon av maten enten i heftet form, eller noen ganger også på skilt over retter. Sjekk disse! Det er greit å ønske å vite hva du putter inn i kroppen din.
To.
Utvikle en plan. I college er det nesten umulig å lage en regimented plan for å holde seg til på daglig basis, så begynne i det små. Hvis du merker at du spiser pommes frites hver dag, gjør det til et personlig mål å bare spise en porsjon pommes frites en uke.
tre.
Hold deg unna unhealthiest av mat, spesielt brus. De er høy i karbohydrater og sukker, noe som vil gå rett til hoftene. Convenience matvarer som bakervarer som ofte kan finnes i små butikker over campus er heller ikke en anbefalt idé.
Fire.
Ikke veie deg hver dag! Naturlig mennesker vil få og miste vann vekt hver dag avhengig av mange ulike faktorer, selv ting som er utenfor vår kontroll som vårt humør! Veiing selv hver dag kommer til å stresse deg ut. Gjør langsiktige mål, for eksempel per måned, i stedet så du kan sjekke utviklingen din over tid.
Fem.
Benytt deg av campus gym. De fleste universiteter har arbeidet ut fasiliteter som er åpne for studenter, men de er sjelden tatt nytte av. Disse trenger ikke å bare inkludere en vektløfterutstyr rom. De har ofte lettere treningsutstyr for kvinner, dans øvingsrom, svømmebasseng, etc. Dessuten er det mange universitet treningssentre holder trening /mosjon klasser på et gratis eller redusert pris for studenter. Min universitetet har selv buk-danser! Prøv å engasjere seg i noe gøy som trening også. Må ikke overbelastes av tanken om at øvelsen er å bare være løping på tredemølle.
6.
Sett en frist på der du ikke lenger gjøre noe sent natt snacking. Hvis du hele tiden gumlet rett før sengetid og ikke brenne av kalorier, vil de bli til fett mens du sover. Gi deg selv en avslutning tid til å spise, avhengig alle på søvnen deres.
7.
Sov! Visste du at folk som får 8 timer søvn om natten er mer sannsynlig å gå ned i vekt når det kombineres med et sunt kosthold? Holde rare timer og kjører selv fillete er ikke til å hjelpe din figur. Få litt søvn!
8.
Få partnere som ønsker å holde seg frisk også! Å gjøre en øvelse klasse med venner og gå ut å spise med andre som også er dedikert til din livsstil vil gjøre det så mye lettere å holde sunne vaner.


Previous:nothing Next:hvordan å miste visceralt fett

Relaterte artikler


 • ingen alkohol påvirker kolesterolet?
 • South Beach diett for å senke kolesterolet
 • hva slags mat er dårlig for leddgikt?
 • leveren rens diett plan
 • guarana seed extract bruker
 • hvordan planlegge et balansert kosthold for et barn
 • raskeste måten å miste vekt
 • matintoleranse kosthold
 • hvor mye koffein er i pulverkaffe?
 • sår og ernæring
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com