hvor å miste vekt smart

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-20
Er du klar til å lett slippe noe av den ekstra vekten? Her er noen smarte og enkle måter å få fart på prosessen før du starter en streng diett av trening eller slanking

Du trenger:. .
Selvbilde
Notebook og blyant.
Dedikasjon.
20 minutter daglig.
Positive Attitude.


en.
Begynn denne prosessen når du er klar til å holde seg til det! Du må være dedikert til å følge disse enkle grep for å slippe ekstra vekt raskt. Så, først og fremst være trygg og klar!
To.
Vurder pantry, kjøleskap, og hele kjøkkenet. Fjern alle kaker, godteri, chips, og eventuelle pakket snacks som du vet er høy i sukker eller salt.
Tre.
Lag en ny dagligvarebutikk listen til å inkludere frukt, ferske eller frosne grønnsaker, og magre proteiner (kylling /kalkun), fettfattig yoghurt, ost, 2% melk, og olivenolje. Du får ideen-vurdere et bedre valg for alt
4
slutte å drikke enhver form for brus, selv diett-brus vil føre oppblåsthet!. . Begynner å drikke vann i stedet, eller erstatte med en "no-tilsatt sukker" juice til å begynne med.
fem.
Erstatt bakken hamburger med bakken kalkun eller kylling.
6.
Erstatt hvitt brød med (foretrukket) 100% hel hvete eller hvit -hvete (som er bedre enn hvit).
7.
Ikke la få deg sulten eller er du i trøbbel. Det er derfor du hører anbefaler en rekke ernæringsmessig artiklene 6 måltider om dagen. Disse er mye mindre måltider, men hva de gjør er å holde deg mett og stoffskiftet i gang. Hvis du føler at sult kommer opp, spiser en banan eller en kopp applesauce eller en hånd full av nøtter til neste måltid!
8.
Re-vurdere balansen mellom måltidene. Kontroller at du har en grønn grønnsak og stivelse. (For eksempel du ikke ønsker å ha poteter og mac-n-ost. ) En bedre valget ville være ris med grønne bønner eller poteter og sukkererter. Hermetiske grønnsaker er høy i natrium (enten kjøpe Naturals uten salt tilsatt eller velge fersk /frossen).
9.
Kutte ned på deler. Begynn med en mindre plate, kan du fylle det opp og det vil ikke holde så mye som en middagstallerken. Skjær kjøttet porsjoner tilbake og øke på grønnsaker. Ikke gå tilbake til et nytt hjelpe, i stedet venter du ca 30 minutter og du er sikker på å føle seg full.
10.
Alltid lese etikettene på pakket mat og sammenlign elementer. Hold deg unna gjenstander med høyt sukkerinnhold eller høyt natrium innhold. Natrium /Salt øker væskeretensjon. IKKE LEGG TIL SALT MAT
11
Ikke yngel din mat, i stedet bake, grill, koke, etc. Hvis du vil at stekt effekten -. . Bruke en liten bit av Olive Oil på et lavere varme og bare koke som en stek i stedet for dyp stekepanne.
12.
Hvis du trenger en matbit, fylle opp med ting som ikke sukker lagt applesauce, fettfattig yoghurt, nøtter, rosiner, og crunchy grønnsaker. Du er mye mindre sannsynlig å spise FN-sunn /fetende mat når de ikke er i huset ditt!
13.
Bruk den bærbare, hver kveld før sengetid. Tenk du spiste den dagen og holde en dagligvarebutikk "ønskeliste" for ditt neste besøk til butikken, til å inkludere de nye tingene du elsker, eller nye ting du har tenkt på å prøve. Også, journal hvordan du føler om din styrke stikker med planen. Endelig litt tid til å planlegge neste dagene måltider.
14.
Velg trinnene i stedet for en heis. I stedet for pæling alle dagligvarer poser på armene for å ta en tur, ta et par turer for å få dem inn i huset ditt. Ta et par turer rundt omkretsen av ditt hjem. Gå ut og leke med hunden din. Det er mange små måter å brenne noen kalorier.
15.
Ikke døm utviklingen din ved hjelp av en skala. I stedet reflektere over hvordan du føler og hvordan klærne passer. Hvis du følger disse enkle trinnene det vil gjøre en rask forskjell. Husk, det er en total livsstilsendring, ikke en diett!

Tips og advarsler


 • alltid være vare og sterkt om maten avgjørelser.
 • Begrens dine besøk på restauranter (alltid gjøre det beste valget der-grillet kylling eller reker).
 • Jeg er ikke en lisensiert ernæringsfysiolog eller en spesialist på dette området, er det disse reglene min familie har fulgt for å leve et sunnere livsstil gjennom vårt valg av mat.


 • Previous:nothing Next:hvordan å lage en peanut smør protein shake

  Relaterte artikler


 • best vitaminer for menn over 50
 • flytende vitaminer vs pille vitaminer
 • typer kildevann
 • raskt vekttap på en uke
 • daglig leveren detox og support
 • helsemessige fordeler av solsikkeolje
 • hvordan finne den beste dietten plan
 • serotonin og vekttap
 • Sommeren vekttap planer for tenåringer
 • lavt kolesterol diett planer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com