hvordan å gå ned i vekt for tenåringer

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-16
Jeg tror ikke det er en tenåringsjente i Amerika som ikke ønsker å gå ned i vekt. Vår kultur er THIN gal selv om måten vi spiser ikke fremme denne ideen. Magasiner, filmer og TV-sko alle portrettere den vakre kvinnen som en som er tynn. Dette konseptet gir mange unge kvinner dårlig selvtillit bilder. Som resulterer i mange teenage kvinner ty til usunn vekttap programmer. I denne artikkelen vil jeg gi deg noen trygge og sunne tips for å bli kvitt de få ekstra pounds
en.
første ønsker du å spise sunt og sørge for at du spiser. Sult er ikke svaret på en bedre kropp. Du vil aldri sulte deg selv. Mange unge kvinner velger å ta fatt på en sult diett for å oppnå en vekt for en spesiell anledning. Du aldri vil gjøre det. Sult kan føre til mange helseproblemer.
To.
Det andre, tror ikke at du er på en diett heller at du går ombord på veien til å være en sunn eater. Mens du er fortsatt en tenåring du ikke bør tenke på å sulte deg selv. Husk kroppen din er fortsatt i vekst modus og må drives riktig. Før noen tenåring starter på en vekttap rutine Jeg foreslår at de konsultere med en lege. Et sunt kosthold og moderat trening ville tillate kroppen å gå ned i vekt i et naturlig tempo.
Tre.
Tredje kan Heavy slanking føre til store helseproblemer for tenåringer. Frata kroppen av visse vitaminer og mineraler kan sette en tenåring på stor helserisiko, både fysisk og mentalt.
fire.
fjerde, den virkelige nøkkelen til vekttap er å spise sunt. Det innebærer å spise en riktig balanse av mat fra de fem store matvaregrupper. Disse matvarer er: frukt, grønnsaker, korn, magert kjøtt og meieriprodukter. Hvis du spiser disse matvarene i riktige mengder kroppen skal opprettholde en sunn vekt.
Fem.
Fifth, spise sunt betyr ikke at du må frata deg av alle de matvarer du elsker . Det betyr bare at du må lære å spise dem i moderasjon. Dette er god trening for å opprettholde en livslang sunn vekt.
6.
sjette, lære å spise sunt snacks. Spise en frukt kan fylle behovet du kan ha for et stykke sukkertøy. Frukt og nøtter er gode snacks for en tenårings kropp.
7.
Slutt, hvis du begynner å spise sunt vil du begynne å føle seg bra, vil kroppen din bli frisk og hvis du har behov for å slippe noen ekstra pounds vil du finne at det skjer uten mye innsats fra din side.


Previous:nothing Next:flytende vitaminer vs pille vitaminer

Relaterte artikler


 • ernæringsmessige verdien av kalv lever
 • niacin rensing
 • fordelene av svart kirsebær juice
 • omega 3 informasjon
 • Sommeren vekttap planer for tenåringer
 • hvordan å gå ned i vekt ved å bevege kroppen
 • matvarer som forårsaker sur reflex
 • vitaminer til å kjøpe for sunn hud
 • hvordan de skal overleve halloween med diabetiske barn
 • klar væske kosthold retningslinjer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com