hvordan å utvikle en sunn spising plan og stoppe kosten for godt

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-09-18
Folk begynner å komme rundt til ideen om at å stoppe farlige spiseforstyrrelser i våre barn og unge voksne, må vi endre hvordan vi ser oss selv og utvikle en sunn spising plan tidlig. Barn lærer ved eksempel og plukker raskt opp våre ideer og mål. Hvis du ble oppdratt av en mor med en besettelse å være tynn, kan du også ta disse ideene og ubevisst gi dem videre til dine barn. Det er nok press på barna i disse dager uten å bekymre deg for hvor mye de veier.
Jeg leste en rapport om Yahoo nyhetene som sa at flere jenter i barneskolen innrømmet å være på en "diett". Fjerde klasse jenter for å være nøyaktig. Grunnen til at vi sulte oss til å bli tynn er at vi har et urealistisk bilde av hva kroppen vår skal se ut. Til personen med Anorexia Nervosa, når de ser i speilet ser de en feit person ser tilbake på dem selv om de kan veie mindre enn 100 kg. Og Mennesker som lider av Bulemia har samme forvrengt kroppsbilde, men prøv å kontrollere vekten ved å spise (Binging) og deretter kaste opp (Rydding) slik at de ikke spiser noen kalorier. Ofte Binging og Rydding som det kalles, kan alvorlig skade mageslimhinnen og spiserøret, og kan også føre til død.
Vi trenger fakta og tall for å være informert, er dette den eneste måten å forandre oss selv og stoppe denne spise besettelse vi har. Jeg gjorde noen undersøkelser på hvorfor kvinner i andre land ikke synes å få så mye vekt som American Women gjør. Resultatene ble som følge av mindre porsjoner blir konsumert, mindre sukkerholdige drikker, og heiser er ikke i overflod, så det er mer gange og klatring trapper for å besøke venner. Noen land har mye bedre offentlig transport enn vi gjør, og folk ikke eier biler, slik at de går, tar bussen, sykle eller ta toget til jobb.
Vi må sette en stopper for slanking helt. Begrepet "diett" skriker deprivasjon. Når du fratar deg om noe, du vil bare ha det så mye mer. Så i stedet, for hvorfor ikke sette et realistisk mål
være sunn og sterk. Ikke for å gå ned i vekt eller være en viss størrelse
en.
Gjør det målet ditt å spise bedre mat ved å lage din egen sunn spising plan.
Ta med de fire matvaregrupper, og bruk hele korn når det er mulig. Brun ris, yams og søtpoteter, stein bakken mel og havre, friske grønnsaker og frukt er de beste mat å putte i kroppen din. Limit fastfood og junk food.
To.
En sunn spising plan utelukker ikke visse matvarer.
Spis et balansert måltid til frokost, lunsj og middag og inkluderer 1 eller 2 snacks om dagen. Sørg for å få rikelig med proteiner, komplekse karbohydrater og grønnsaker i hvert måltid. Målet her er å være sunn, så ikke hopp over frokosten. Spis gode kilder til mat. Spis havregryn, hele korn korn, frukt og yoghurt eller cottage cheese.
Tre.
Elsk deg selv og din kropp, og gjøre den sterk og sunn uansett hva du veier eller hvilken størrelse du har på deg . Din klær størrelsen definerer ikke hvem du are. Don ikke la det bli en faktor i å være det beste du kan.

Tips og advarsler


 • måtte bare ta med denne lille lekkerbisken, åpnet Mark Fast sin kleskolleksjon S/S10 for Londons Fashion Week med vakre pluss size modeller. Faktisk de fleste av sine modeller ble kjøpt fra Agency 12 +. Selv motedesignere kommer rundt, de gjør klær for ekte kvinner.


 • Previous:nothing Next:hvordan å miste sta baby i vekt

  Relaterte artikler


 • define omega 6
 • kreatin pulver vs serum
 • vitamin e for akne utsatt hud
 • hva slags mat er dårlig for leddgikt?
 • ingen alkohol påvirker kolesterolet?
 • kosthold teknikker
 • essensielle fettsyrer og alternative medisiner
 • urter som beskytter under raske vekttap
 • bentonitt parasitt rens
 • hvor mye lenger kan du leve av å spise sunt?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com