hvorfor er det viktig å ta vitaminer?

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-09-30
Ifølge Nutrition Business Journal, i 2008, nådde den amerikanske kosttilskuddet industrien brutto omsetning på $ 23700000000. Du lurer kanskje på hvorfor folk bruker så mye penger på kosttilskudd-og om kosttilskudd er nødvendig for å opprettholde god helse. Mange eksperter er enige om at de er nødvendige. Ernæringsmessige mangler trykke ned immunforsvar, noe som gjør kroppen utsatt for sykdom og sykdom. Det er et faktum at moderne matvarer mangler næringsstoffer. Det er flere grunner til at dette er tilfelle.

Modern Farming

En 1992 Earth Summit rapport anslått at 85 prosent av næringsstoffene ble fjernet fra North American beskjære jordsmonnet i det 20. århundre. Selskapene som kjører America's matforsyning dele ett felles mål: å øke sin fortjeneste. Deres praksis, for eksempel bruk genmodifiserte frø og planter og bruke plantevernmidler og kunstgjødsel, har demineralisert vår jord og senket næringsinnhold av avlingene. Som et resultat, kosttilskudd er en logisk måte å skaffe de essensielle næringsstoffene som mangler i matvarekjeden.

bearbeidet mat

Ifølge ernæringsekspert Joel Wallach, er det 91 næringsstoffer som er essensielle for menneskers helse-60 mineraler, 16 vitaminer, 12 aminosyrer og tre essensielle fettsyrer. Felles mat-bearbeidingsmetoder redusere næringsstoffet verdien. Et eksempel er raffinering av hele hvete å gjøre hvitt mel, som fjerner 95 prosent av fiber, 84 prosent jern, 82 prosent mangan, 80 prosent vitamin B3, 81 prosent vitamin B2, og 95 prosent vitamin E.

For å gjøre det virke som om de næringsstoffene har blitt erstattet, mat produsenter bruker merkelapper som "beriket" (som indikerer at etter hvete har blitt strippet for næringsstoffer, ble syntetiske næringsstoffer lagt som erstatning. ) Problemet med dette er at den menneskelige kroppen ikke ble bygget for syntetiske næringsstoffer. Molekylene kan være lik den virkelige ting, men den ernæringsmessige verdi og brukbarhet og funksjon av næringsstoffer sammenligner ikke. Men, kan ta vitaminer bidra til å gjøre opp for disse tømt næringsstoffer.

Mangelfull Diet

Selv næringsrik mat er nesten ugyldig i noen næringsstoffer etter når de gjør det til matfatet. Maten du spiser nok gir ikke de næringsstoffene den skal (med mindre den er rå, økologisk mat). De fleste vanlige tilberedningsmetoder ødelegge vitaminer. Så mye som 72 prosent av biotin (en B-vitamin) og 65 prosent av niacin er ødelagt når kjøttet er kokt. Grønnsaker kan tape nesten 60 prosent av Inositol sine og nesten alle sine folsyre når du koker. Høytrykks matlaging forårsaker rask ødeleggelse av vitaminer, som gjør langvarig matlaging. I tillegg til destruktive matlaging, noen vitaminer, som vitamin B2, blir ødelagt når de utsettes for lys. Kroppen trenger vitaminer og andre næringsstoffer for å fungere skikkelig og forblir friske. Hvis disse næringsstoffene ikke er hentet fra mat, må de hentes fra kosttilskudd.

Elektromagnetisk Stress

Elektromagnetiske stress har nå blitt bekreftet som en trussel mot menneskers helse, selv i små mengder. Kilder av denne typen stress er alle rundt deg (dataskjermer, TVer, mobiltelefoner, hvitevarer og kraftledninger). Kroppene våre blir stadig bombardert av usynlige ioniserende stråler, som er stand til å endre kroppens DNA, som akselererer aldring og fører til kreft. Supplere med antioksidanter vitaminer beskytter kroppen fra denne typen skader og reparerer skaden allerede påført.

Dangerous Living

Det moderne verden, i seg selv, er en fare for en persons helse. Dette er en annen grunn til at vitamin kosttilskudd er viktig-for å reparere og beskytte kroppen fra de skadelige effektene av en giftig livsstil. Kroppen er stadig under angrep av frie radikaler er opprettet av luftforurensning (industriutslipp, tobakksrøyking, giftige byggevarer, bil eksos, mat, og plantevernmidler). Alle disse tingene skade kroppen, akselerere aldring og gjøre kroppen mer sårbar for sykdom og sykdom. Alt dette, sammen med følelsesmessig og fysisk stress, lage et reelt behov for vitamintilskudd.


Previous:nothing Next:gjær dietter

Relaterte artikler


 • sukkerfri fast food desserter
 • fordeler av å drikke rødvin
 • vekttap og hjertesvikt
 • high-fiber, lav-fett dietter
 • taquito informasjon om ernæring
 • kalorier brent kjøring
 • hvordan å miste visceralt fett
 • teknikker for å vokse høyere
 • hvor mye koffein er i pulverkaffe?
 • slanking og vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com