ingen alkohol påvirker kolesterolet?

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-09-09
Kolesterol i kroppen er avgjørende for god helse, som det hjelpemidler i produksjonen av visse celler og hormoner. Men som mange vet, kan for mye kolesterol føre til hjerteproblemer. Forbruk av alkohol kan påvirke kolesterolnivået på en god måte, selv om det er en downside til denne metoden

Kolesterol Typer

Det er to typer kolesterol: low-density lipoprotein (LDL) og high-density lipoprotein (HDL). LDL er den "dårlige" kolesterolet, etterlot fete innskudd i blodårene dine når den beveger seg gjennom blodet, innsnevring av arteriene og forlater deg i faresonen for hjerteinfarkt eller hjerneslag. HDL er det "gode" kolesterolet, det klarner ut overflødig kolesterol i kroppen, inkludert fettavleiringer etterlatt av LDL

Fordeler

Alkohol vil ikke faktisk senke kolesterolet ved å ødelegge det dårlige kolesterolet i seg selv. . Men det inneholder alkohol "gode" kolesterolet, som er det rids kroppen av LDL. Alkohol setter rett og slett mer av HDL kolesterol inn i systemet ditt.

Ting å drikke

The American Heart Association anbefaler å drikke bare en moderat mengde alkohol for å hjelpe til med kolesterol. Det betyr ett femtinitti drinker per dag for menn og én daglig drink for kvinner. En drink tilsvarer 12 gram av øl og 4 gram av vin. For brennevin, tilsvarer 1,5 gram av 80-bevis alkohol eller 1 unse av 100-bevis.

Red Wine

Ifølge American Heart Association, har rødvin vist seg å ha størst effekt på å øke HDL nivåer. Det er også en god kilde til antioksidanter som forebygger kreft, og flavonoider som kan bidra til å forhindre blodpropp og dannelse av plakk i arteriene. Dette øker ytterligere rødvin's helsemessige fordeler.

Advarsler

For ikke-drikkere, anbefales det ikke å plutselig begynne å konsumere alkohol bare for kolesterol fordeler, da det er andre naturlige metoder, som for eksempel delta i regelmessig fysisk aktivitet . Også negates overdreven drikking, som regnes som noe over moderat mengde, eventuelle helsemessige fordeler mottatt av leder til andre problemer, som for eksempel alkoholisme og høyt blodtrykk.


Previous:nothing Next:den beste maten kilder for kalsium

Relaterte artikler


 • Intralipid bivirkninger
 • hvordan å bruke hCG ved injeksjon for å gå ned i vekt
 • bentonitt parasitt rens
 • lav kalium effekter
 • raskt vekttap med frukt
 • hvordan å balansere matvaregrupper
 • define omega 6
 • FDA ernæring guide
 • ikke sirup går dårlig?
 • har en lav kalori diett forårsake hypotyreose?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com