intern rensing program

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-09-14
Folk vanligvis gjennomgå en intern rensing program for å forbedre deres helse eller overvinne visse sykdommer. Mange mennesker med hiv, kreft og autoimmune sykdommer (f. eks fibromyalgi) gjør internt renser. Candida albicans, en sopp gjengroing i tykktarmen, kan føre til sopp, giftstoffer og parasitter å gå inn i blodbanen og invadere celler og organer. Hvis venstre ubehandlet, kan disse enhetene ytterligere syke eller drepe en person

Intern rensing metoder

Tre felles intern rensing metoder er kolon rensing, pressing med grønnsaker eller frukt, og ved hjelp av urter og te.

Kolon rensing settene inneholder et pulver eller sirup blanding av matvarer og urter som dreper sopp gjengroing og parasitter. Legg dem til vann eller te og spiser dem hver dag i en måned. Du kan ha noen detox symptomer som kvalme eller diaré, noe som er normalt.

Juicing medfører blending rå grønnsaker og fersk frukt og drikker dem. Gulrøtter og agurker er enkle grønnsaker å bruke. Ananas er en god frukt for intern rensing. De vil legge smak til concoction din. Gulrøtter og agurker har mange vitaminer og mineraler. De inneholder også enzymer som kan drepe sopp i kroppen. Drikker saften fra grønnsakene øker assimilering av næringsstoffer. Frukt kan bidra til å fjerne fecal forstoppelser i tykktarm. Juice minst to eller tre ganger per dag på tom mage.

Paul d'Arco te dreper sopp. Det kan være boughtt som en bark eller kapsel. Koke te. Kapslene er tilgjengelig til enhver helsekost butikk. Urter som cayenne pepper, Senna og aloe blader kan også brukes til intern rensing.

Du kan kombinere alle tre metoder. Start ut med kolon rensing kit, pressing og Paul d'Arco te. Juice og bruk te hele måneden du gjør det kolon renset.

Diet

Hvis du har en sykdom, er sjansen stor for at du har en Candida overvekst problem. Fordi Candida i kroppen strømmer på sukker og glutens, bør du fjerne så mye sukker og gluten fra kosten som mulig. Gluten er et protein som finnes i hvete produkter som brød, pasta og kornprodukter. Prøv å erstatte disse elementene under rensing din. Spis havregryn eller ris-baserte korn og brød.

Sukker finnes i mange snacks og frokostblandinger. Jo mer sukker du kan eliminere under rensing prosessen, jo raskere vil du kvitt kroppen av Candida overvekst, giftstoffer og parasitter.

Vurder å legge yoghurt til kosthold. Yoghurt inneholder probiotika som kan hjelpe fylle kroppens naturlige bakterier. Denne bakterien er vanligvis spist opp av sopp gjengroing. Probiotika hjelper også drepe systemisk sopp.

Frekvens av Cleansing

En årlig rens er tilstrekkelig for de fleste. Hvis du har en sykdom, fortsetter å juice etter rensing din kolon for en måned. Juicing er ikke skadelig for systemet. Det kan hjelpe basisk kropp og skaper et fiendtlig miljø for parasitter og visse sykdommer --- selv kreftceller.


Previous:nothing Next:Middelhavet salt vs vanlig bordsalt

Relaterte artikler


 • hvilke matvarer forårsake kviser?
 • hCG diett terapi
 • high-fiber, lav-fett dietter
 • bariatric dietter uten kirurgi
 • do vitaminer virkelig fungerer?
 • hvor mange poeng en dag for Weight Watchers?
 • typer av fullkorn
 • raskt vekttap på en uke
 • helsemessige fordeler av pistasjnøtter
 • teknikker for å vokse høyere
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com