kalorier brent kjøring

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-09-28
Kjøring i Amerika har blitt et nasjonalt tidsfordriv. Det amerikanske Census Bureau's American Community Survey fant at amerikanerne bruker mer tid å kjøre til jobb (ca 100 timer i året) enn de gjør på ferie (ca 80 timer), og 2 av 10 personer som ble spurt i en AP-AOL Autos meningsmåling sier de har et navn på bilen sin. Den gode nyheten for de som prøver å gå ned i vekt er at kjøring også brenner kalorier

Du trenger:.
Rå mat bøker og andre rå mat ressurser

Hva er en kalori <. ?

Health. gov forklarer at en kalori er en vitenskapelig måte å måle energi. Folk brenner kalorier når bruke energi, og kalorier er vant til makten alle funksjoner i kroppen, fra respirasjon til fordøyelsen. Det tar 3500 kalorier over det kroppen bruker for å få en halvkilo. Omvendt, må kroppen forbrenne en ekstra 3500 utover det som blir tatt i å miste en kilo.

Rate av caloric Burn

Kalorier er brent på ulike priser avhengig av vekten til den enkelte. Jo tyngre den enkelte, er det mer kalorier brent under ulike aktiviteter. En 120-lb. person forbrenner færre kalorier enn en person på u00A3 200. fordi det krever mer energi å flytte u00A3 200. en gitt distanse enn det gjør å flytte u00A3 120.

kalorier Burned bilkjøring

Kjøring krever energi. Flytte hjulet, bruke føttene til å betjene pedalene og vri hodet alle krever kalorier for å drive kroppen. Ifølge CalorieLab. com, i gjennomsnitt, en person som veier 150 kg. vil brenne omtrent 68 kalorier i timen kjøring. En person som veier 120 kg. vil brenne omtrent bare 55 kalorier i timen kjøring, mens en person som veier u00A3 220. vil brenne omtrent 100.

Variabler

kalorier brent per time går opp med visse typer biler og visse typer kjøring. En 150-lb. person som kjørte en buss, tung lastebil eller traktor forbrenner ca 136 kalorier i timen, og at samme person som kjørte en racerbil forbrenner ca 340 kalorier i timen. Å kjøre en lastebil, herunder lasting og lossing, skal brenne ca 374 kalorier i timen, omtrent det samme beløpet i en Whopper Jr fra Burger King.

Vekttap og Driving

Dessverre, ikke bil som kjørte ikke låne seg til vekttap. Mens antall kalorier som kreves for å kjøre en lastebil er høyere enn det som kreves for å kjøre bil, en studie av Centers for Disease Control viser at 73 prosent av lastebilsjåfører er overvektige og mer enn 50 prosent er overvektige. Dette kan være fordi du kjører lange avstander kan være kjedelig og spise bryter opp monotonien. For eksempel viste en Pew Research meningsmåling at 41 prosent av bilførere hadde spist et måltid når du kjører i det siste året.


Previous:nothing Next:olivenolje ekstrakt fordeler

Relaterte artikler


 • lavt kolesterol diett planer
 • urter som beskytter under raske vekttap
 • hvilke matvarer forårsake kviser?
 • hvor mye lenger kan du leve av å spise sunt?
 • vekttap og hypnose
 • hvordan du skal begynne en Atkins diett
 • hvorfor vi bør drikke vann
 • hCG diett informasjon
 • urter for å øke metabolismen
 • hvordan å destillere vann
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com