kalorier vs fett gram

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-09-01
Plukk opp alle element på din lokale matbutikk i disse dager, og du kan finne næringsinformasjon trykket rett på pakken. To av elementene oftest kontrolleres av helse-bevisste forbruker er kalorier og kalorier fra fett. Med all informasjonen nå så lett på hånden, er det likevel viktig å huske at den mest kritiske ting å overvåke er kalori inntaket

Identification

En kalori er en enhet av energi som kommer fra noen av de energi-gir næringsstoffer i kosten. Fett er en av disse næringsstoffene, som er proteiner og karbohydrater. Mens vi tenker på det som en dårlig ting, er fett en nødvendig del av vårt kosthold, som det fungerer som en transport mekanisme i kroppen. Fat har ni kalorier per gram, mens i sammenligning, har et karbohydrat bare fire

Hensyn

Det spiller ingen rolle hva slags kalorier kroppen tar i -. Dersom du tar i mer kalorier som du expend i en gitt dag, vil du få vekt. For den som er ute etter å gå ned i vekt, er nøkkelen til å kaste mer kalorier enn kroppen forbruker, fordi de som vi ikke expend vil bo om bord som kroppsfett. Mens det er sant at antall kalorier er det viktigste tiltaket, er det likeledes sant at vi burde få en betydelig antall kalorier fra flere kilder, er så fettet gram antallet av stor betydning for en person som ønsker å gjøre sunne kostholdet valg.

Hvor mye fett bør i kostholdet mitt?

Det er generelt anbefalt at friske voksne få 20 til 35 prosent av deres totale kalorier fra fett. Dette er området der kalorier og fett gram kolliderer i valg av mat. Uavhengig av hvor mange kalorier du prøver å spise i håp om enten å opprettholde din nåværende vekt eller endre det, bør antall fett gram faller innenfor dette området.

Definisjon

Den prosenter du ser på mat etiketter er designet for å vise hvor mye av et bestemt næringsstoff en food inneholder Tallene som kan eller boksen er basert på en 2000-kalori diett. Hvis du ser at maten av valget har en høy andel av fett til totale kalorier, betyr det ikke at det er en dårlig mat, men det forteller deg at du trenger å gjøre justeringer i den andre maten du spiser den dagen for å holde total andel av fett gram under kontroll.

Misforståelse

Den store samlingen av lav-fett og ikke-fett matvarer på dagligvareforretning sokkel kan lede deg til å tro at våre dietter bør bli drastisk bedre enn de er. Noen ganger, selv folk som spiser slike matvarer finner seg økende vekt. Hvis du spiser lite fet mat, men spiser mer av dem enn du ville gjort hvis de hadde nok kvalifiserte fett gram, vil det ha en negativ innvirkning på kroppen din, som samlet kalorier tatt i kontra kalorier som brukes er den ultimate determinant i vekttap. Det er også sant at noen matvarer som inneholder lite fett kan levere samme antall totale kalorier som hele deres motparter, som de bærer større mengder sukker, noe som øker den totale kalori teller.


Previous:nothing Next:sunn frokost, lunsj og snacks

Relaterte artikler


 • ernæring for insulin resistens
 • infertilitet vitaminer for menn
 • matvarer som forårsaker høyt blodtrykk
 • instruksjoner for et balansert kosthold
 • hCG diett informasjon
 • vitaminer til å kjøpe for sunn hud
 • vekttap med ephedra
 • hvordan å balansere matvaregrupper
 • hvorfor vi bør drikke vann
 • Sommeren vekttap planer for tenåringer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com