karbohydrat syklus kosthold

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-09-25
Enten du tar arbeid i treningsstudioet alvor eller er du bare et rekreasjons trainee som ønsker å slippe noen pounds, er carb sykling et kosttilskudd tilnærming som kan hjelpe deg å nå dine mål uten direkte berøvelse av lav-carb dietter. Carb-sykling er bare skreddersøm ditt daglige carb inntaket til den planlagte aktiviteten, og gir kroppen din med rikelig drivstoff når det er påkrevd, og forskuddstrekk den når den ikke er. Etter en carb-sykling tilnærming kan hjelpe deg å maksimere din energi nivå uten at det går din fett tap innsats.

Carb Sykling Basics

Hver dag i uken på planen din vil bli utpekt som en høy, middels eller lav carb dag, tilsvarende den planlagte aktiviteten. På høy-carb dager, forbruker ca 2 til 2,5 gram karbohydrater per kilo kroppsvekt. På middels-carb dager, bruker 1 til 1,5 gram karbohydrater per kilo kroppsvekt. Og på lav-carb dager mål for bare 30-50 gram karbohydrater for hele dagen. I løpet av dagene som du skal utføre med høy intensitet styrketrening eller kondisjonstrening, sikte på å spise et høyt nivå av karbohydrater. På dager som du skal utføre ekstra styrketrening (trening av mindre muskelgrupper som armer, legger, mage) eller moderat cardio trening, spiser en moderat mengde karbohydrater. Endelig, konsumerer en lav-carb diett på dager som du bare utfører lav-intensitet kardio eller ingen opplæring overhodet.

Mat valg

Alle karbohydrater er ikke skapt like. Forbruker ingenting, men raffinert (hvitt) mel, vil karbohydrater fører til fett få raskere enn å møte det daglige carb grensen ved hjelp av annet enn frukt og grønnsaker-så før endre antall karbohydrater du spiser mens du er på planen, første endre typen karbohydrater du inntar. Ideell carb kilder inkluderer frukt og grønnsaker-det er disse elementene som er minst egnet til å føre til uønsket vektøkning. Etter dette, gir naturlige carb kilder som søte poteter, havre, og hele korn en middelvei mellom sunne og usunne karbohydrater. Endelig, på bunnen av gropen, kommer bearbeidet mat, raffinert mel, og sukker-unngå disse elementene hvis du er interessert i å holde kroppen sammensetning rimelig mens carb sykling

Carb Cycling målsøm

Selv som vil. komme i gang nedover veien til effektiv carb sykling, vil du mest sannsynlig nødt til å gjøre personlige tilpasninger avhengig av din egen fysiologi. For eksempel kan du finne deg selv få fett hvis du spiser nær den øvre grensen av det anbefalte carb grensen for high-carb dager. Hvis dette er tilfelle, må du endre din egen high-carb dager til et nivå som kroppen kan tåle uten å få uønsket vekt. Den beste måten å spore dette på er å bruke både objektive og subjektive mål-objektivt du bør skrive ned hvor mange gram karbohydrater du spiser på hver type dag, mens subjektivt du bør overvåke utviklingen ved hjelp av speilet for å finne ut om kroppen din er på vei i riktig retning. Når du gjør justeringer i planen, er finjustering best-holde seg til å heve eller senke det daglige carb inntak av fornuftige tall (20 til 50 gram per dag) for å finne en balanse som fungerer best for deg.


Previous:nothing Next:mat høyt på vitamin d & jern

Relaterte artikler


 • hvordan planlegge et balansert kosthold for et barn
 • vitamin e for akne utsatt hud
 • hvordan unngå mat med transfett (delvis hydrogenerte oljer)
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • hvor å miste vekt 100 kalorier av gangen
 • kolesterol diett
 • metabolske endringer på en svært lav karbohydrat diett
 • mat som rense ut arteriene
 • bentonitt parasitt rens
 • hjernen ernæring kosthold
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com