kosthold for å eliminere raffinert mat

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-09-07
Raffinerte karbohydrater er definert som komplekse karbohydrater som har blitt behandlet og fratatt næringsstoffer. Noen eksempler på raffinerte karbohydrater er hvitt brød, pasta, bakevarer, kjeks og saltstenger. er

Mens karbohydrater trengs for energi i vårt daglige kosthold, forskere antyder

at eliminere raffinerte karbohydrater og erstatte dem med enkle karbohydrater kan øke vekttap og forbedre den generelle helsen trenger Du:.
multi vitaminer.
B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Hva er raffinerte karbohydrater?

raffinerte karbohydrater og raffinert sukker som finnes i brød, pasta, brus, godteri, dessert mat, mel, ris og til og med frukt juice. Praktisk talt all mat som er hvit anses å inneholde raffinerte karbohydrater.

Hva er forskjellen mellom en karbohydrat og en raffinert karbohydrater?

De fleste av maten vi spiser inneholder karbohydrater, selv sunn mat. Vurder et eple kontra et stykke sjokoladekake. Begge inneholder karbohydrater, så er både dårlig for deg? Hvordan skiller du gjør en god carb fra en dårlig carb?

Good karbohydrater, som for eksempel eple, er fulle av fiber og næringsstoffer. Ifølge WebMD, er sunne karbohydrater absorbert på en mye langsommere i blodet vårt, og som et resultat, unngår vi toppene i vårt blod sukker.

Bad karbohydrater (eller raffinerte karbohydrater) som sjokoladekake, er fulle av bearbeidet mat, sukker og mettet fett. Disse tilleggene fører til økt blodsukker nivåer, noe som kan få deg til å føle deg full av energi for en liten stund, men føler du en krasj senere. Raffinerte karbohydrater også spille med stoffskiftet, noe som kan føre til overdreven vektøkning.

Hvorfor trenger vi å eliminere raffinerte karbohydrater fra vårt kosthold?

raffinerte karbohydrater er fulle av tomme kalorier, noe som resulterer i oppturer og nedturer i vårt blod sukker. Dette kan påvirke vår hunger og energi nivå og føre våre kropper til å oppleve en sukker krasj.

raffinerte karbohydrater og sukker har vært knyttet til diabetes, sykdom, vektøkning, dårlig helse og hypoglykemi. Raffinerte karbohydrater kan være som en narkotika fordi de er vanedannende og er i dag tilbys i mye av den amerikanske dietter, forårsaker forbrukere vanskeligheter i å unngå raffinerte karbohydrater.

Hva gjør vårt legeme virkelig trenger?

Kroppen krever en rekke ulike næringsstoffer for å holde seg frisk, inkludert et riktig kosthold, vitaminer, vann og mosjon. Hvis noen av disse essensielle mangler, kan vi sette oss opp for katastrofen nede i veien.

Men en fersk artikkel om Medisin Net. com, skrevet av medisinske forfatteren Dr. Melissa Conrad Stoppler, krav, «Det er den typen, heller enn mengden av karbohydrater i kosten din som bestemmer din kroppsvekt, ifølge vitenskapelige studier. Ernæring forskere studert høyde og vekt av 572 friske personer i Massachusetts, og ba dem om å rapportere ukentlig inntak av karbohydrater i løpet av en ett-års periode. De fant at overvektige folk spiste mer raffinert ("dårlig") karbohydrater enn de som veier mindre. "Det er betryggende å vite at ved å eliminere raffinerte karbohydrater fra kosten vår, kan vi øke vår helse og redusere vår fett også.

Et sunt kosthold inneholder forbruker en riktig mengde kalorier basert på dine personlige mål som du kan finne på My-Calorie-Counter. com. Du bør spise et utvalg av minst fem frukter og grønnsaker per dag, åtte glass vann, og en balansert diett lav på raffinerte karbohydrater.


Previous:nothing Next:vegansk rens

Relaterte artikler


 • hvorfor vi bør drikke vann
 • vekttap med ephedra
 • maca root fordeler
 • bivirkninger av creakic
 • hCG diett informasjon
 • hvor mye koffein er i pulverkaffe?
 • eple cider vekttap
 • hjertet sunt fett
 • matintoleranse kosthold
 • ernæringsmessige verdien av kalv lever
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com