kosthold for hardgainers

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-09-05
Hardgainers er folk som kan være idrettsutøvere eller svært tynne mennesker som prøver sitt beste for å få vekt og har problemer med å gjøre det. Dette kan være et resultat av et høyt stoffskifte som brenner gjennom sine daglige kalorier, så effektivt at de ikke kan holde sin kroppsvekt opp. Utelukke åpenbare fysiske problemer som hypertyreose, binyre utmattelse, parasitter, eller andre medisinske problemer som fører til vekttap, ved å få klarering fra legen din

Du trenger:. .
Multi vitaminer
B12 vitaminer.
Milk Thistle.
koffein (valgfritt).

Training Tabell for Athletes

Idrettsutøvere som har problemer med å holde vekten opp kan legge til flere næringsrike kalorier ved å spise fem på seks mindre måltider og til og med 03:57 mindre snacks. Få nok protein ved å spise minst halvparten din kroppsvekt i gram. For eksempel, hvis du veier 140 pounds, sikte på å spise 70 gram protein. Kroppsbyggere kan selv spise 0,8 gram protein per kilo kroppsvekt.

Fokus på magre proteiner, lite fett meieriprodukter (for å beskytte hjertet fra mettet fett i kumelk), hele korn, grønnsaker, frukt , belgfrukter og nonsaturated fett. Hjerte-sunt fett inneholder fiskeoljer, linfrø, hamp frø, oliven og Saflorolje. Mettet fett er fast ved romtemperatur, og deres forbruk øker risikoen for hjertesykdom og fedme.

Dietter for Very Thin People

Unge jenter som røyker og kosthold hardt for å hindre utvikling av normal kroppsfett risiko utvikle osteoporose og lungekreft . Andre som er naturlig veldig tynn kan ikke ha mye av en appetitt og er undervektige.

Ha for lite kroppsfett betyr at kroppen din har færre reserver. Kroppen kannibaliserer muskelmasse når du spiser for få kalorier som de mener det er i en "sult" stat og selv senker stoffskiftet å spare kalorier.

Fokus på mindre velsmakende måltider. Ikke tving deg selv til å spise biff og poteter hvis du ikke kan fordøye dem. Prøv heller å konsumere minst 1200 kalorier (1600 kalorier hvis menn) hvis du er fem meter og under, og minst 1600 kalorier (1800 kalorier hvis menn) hvis du er høyere enn det.

Spis fem på seks mini måltider. Det kan bety en halv tunfisk sandwich og gulrot pinner på ett måltid og en kopp grønnsakssuppe, kjeks og mandler på en annen. Ideen er å holde blodsukkeret opp ved å ha noen næringsrik mat i magen hver to til tre timer.

Kontakt legen din hvis du tror du kan ha en spiseforstyrrelse, og ønsker ikke å få vekt --- selv om du allerede er undervektig.

Spis Heart-sunt fett

The besettelse med hva slags fett å spise har etterlatt mange mennesker forvirret. The US Dept. of Agriculture anbefaler å spise mer enn 30 prosent av daglige kalorier fra fett. Av dette beløpet, er ikke mer enn 10 prosent fra mettet fett. I stedet spiser omega-3 fettsyrer som finnes i lin, hamp, olivenoljer og omega-6 oljer finnes i fet fisk som laks. Den gode nyheten for hardgainers er disse hjerte-sunt fett legge næringsrike kalorier. For eksempel har en spiseskje linfrø 14 gram fett og 140 kalorier. Hardgainers kan spise 2-4 spiseskjeer daglig.


Previous:nothing Next:kosthold teknikker

Relaterte artikler


 • hvordan du effektivt ned i vekt uten å prøve veldig hardt
 • hva er en sunn fettprosent?
 • hvordan er hCG brukes i dietter?
 • vekttap ved å svømme
 • hva er B6 og B12 godt for?
 • diett for pre-kvinner i overgangsalderen
 • hvorfor vi bør drikke vann
 • salba fordeler
 • helsemessige egenskaper av kanel
 • serotonin og vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com