kosthold og tinnitus

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-09-21
Tinnitus er en tilstand som er mer enn bare et irritasjonsmoment --- det er en alvorlig sykdom som forårsaker intense hodesmerter av lyder som er produsert inne i øret. Denne sykdommen kan behandles med konvensjonell medisin, men et riktig kosthold, kan urter og kosttilskudd også være en gunstig løpet av behandling for tinnitus lider, sier Dr. Alan Gaby, co-forfatter av "The Natural Pharmacy. "

Du må :.
Rå mat bøker og andre rå mat ressurser

Definisjon

I følge Gaby, er tinnitus best defineres som en støy som ringer gjennom ørene. Det kan være en buzz, susing, fløyte eller bare en nynne. I sjeldne tilfeller kan tinnitus faktisk være forårsaket av blodet som strømmer gjennom et utvidet blodåre i hodet. Dette er et alvorlig problem som må behandles umiddelbart, men alle former for tinnitus kan føre til hørselstap over tid.

Diet

endring i kostholdet kan hjelpe de som lider av tinnitus. Tinnitus er en tilstand som vanligvis oppstår i forbindelse med andre medisinske problemer, slik som M¨¦ni¨¨res sykdom, svimmelhet, høyt kolesterol eller høye triglyserider. Ifølge Gaby, erstatte raffinerte karbohydrater med mat høy i fiber, i tillegg til å spise mer komplekse karbohydrater, kan føre til en bedring i tinnitus, særlig for folk som lider av Meniere's sykdom, en indre øret abnormitet som også kan føre til store smerter og svimmelhet.

Foods høy i fiber er erter, belgfrukter, svarte bønner, linser, mandler, solsikkefrø, og pekannøtter. Grønnsaker høy i fiber er artisjokker, rosenkål, brokkoli, nepe greener, og mais. High fiber frukt inkluderer bringebær, pærer, epler og fiken. Havregryn, kli og knapt er også gode kilder til fiber.

Urter

Det er noen urter som kan være gunstig for personer med tinnitus. Ginkgo biloba ekstrakt, som er lett tilgjengelig på de fleste stoff og helsekost, har vært brukt til å behandle tinnitus, med en foreslått dose på 120 mg per dag. Periwinkle, ifølge Gaby, har blitt vist i foreløpige studier for å redusere smerten ved tinnitus for folk som har dårlig blodgjennomstrømning. Imidlertid kan periwinkle være vanskelig å finne i USA, så en komplementær medisinsk lege ville være den beste personen å spørre om hvor du skal kjøpe det.

Kosttilskudd

sink, melatonin, og vitamin B12 har noen effekt i behandling av tinnitus. Sink kan være nyttig når de er tatt med en hastighet på 90 til 150 mg per dag, men sink inntaket bør overvåkes av lege. Sink er også mest gunstig i behandling av tinnitus i folk som er sink-mangel.

Melatonin, som er tatt om natten i en 3 mg doser, gir en betydelig økning i søvn og søvnkvalitet for tinnitus rammede. Vitamin B12 er et godt supplement for folk som er konsekvent utsettes for høye lyder, Gaby sier, og intramuskulære injeksjoner faktisk redusere alvorlighetsgraden av tinnitus i mange pasienter. Vær imidlertid oppmerksom på, er at vitamin B12-injeksjoner gis kun på resept.

Holistisk Hjelp

Ifølge en 1983 studie publisert i American Journal of kinesisk medisin, har akupunktur vist seg å gi lindring hos pasienter med Ménières sykdom. Forskerne konkluderte med, er imidlertid at akupunktur en lite effektiv langsiktig alternativ for behandling av Ménières sykdom. Gaby har også konkludert med at akupunktur ser ut til å gi umiddelbar lindring av tinnitus symptomer, men ikke langvarig lindring.


Previous:nothing Next:om nyre detox matvarer





Relaterte artikler


 • hvor mye vekt kan gå tapt i to uker?
 • intern rensing program
 • raskt vekttap hemmeligheter
 • paranøtter ernæring
 • om nyre detox matvarer
 • sunne måltider for idrettsutøvere
 • hvordan er hCG brukes i dietter?
 • 11 påviste fordelene av omega-3 fiskeolje for kvinner
 • eggeplommen ernæring
 • kolesterol diett




  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com